Life

Ana-Maria Mărgean, încă o veste minunată. Ce s-a întâmplat cu fetița care a câștigat Românii au talent în 2021

Ana-Maria Mărgean este pe culmile succesului la cei 12 ani ai săi. Unde a ajuns câștigătoarea de la Românii au talent 2021.
03.10.2022 | 18:01
AnaMaria Margean inca o veste minunata Ce sa intamplat cu fetita care a castigat Romanii au talent in 2021
Ana-Maria Mărgean, pe culmile succesului. Unde a ajuns câștigătoarea de la Românii au talent 2021. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra cântăreață le-a oferit internauților încă o veste minunată. Ce s-a întâmplat cu fetița care a câștigat emisiunea de talent de la Pro TV, după ce i-a impresionat pe jurați cu numărul său alături de o marionetă.

Ana-Maria Mărgean, pe culmile succesului. Unde a ajuns câștigătoarea de la Românii au talent 2021

Ana-Maria Mărgean este pe culmile succesului de când a pus mâna pe marele premiu de la Românii au talent. După ce a participat la un show renumit de la Hollywood, acum a fost concurentă la un concurs din Germania.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost una dintre participantele emisiunii Die Puppenstars, unde a apărut pe sticlă în ediția de sâmbătă, 1 octombrie 2022. Numărul său a fost însoțit de o ultima sa achiziție, o păpușă unicorn de culoare roz.

„Cred că mai bine… cântăm?”, este mesajul transmis de câștigătoarea de la Românii au talent 2021 înainte de a apărea în show-ul german, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânăra și păpușa au interpretat un cântec care a fost pe placul juraților de la RTL. Emisiunea Die Puppenstars se difuzează încă din ianuarie 2016 și este bazată pe formatul olandez Popster. De altfel, primul sezon a fost numai despre teatru de păpuși.

Ana-Maria Mărgean, pe scena de la Die Puppenstars
Ana-Maria Mărgean, pe scena de la Die Puppenstars. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ana-Maria Mărgean și Lightwave Theatre Company, pe scena de la Die Puppenstars

Sezonul trei, moderat de Thomas Gottschalk, a început în septembrie 2022. Ana-Maria Mărgean nu este prima româncă care ajunge pe scena nemțească, trupa de păpuşi Lightwave Theatre Company impresionând la rândul său, dovadă că a primit 29 de puncte și a ieșit pe locul doi.

ADVERTISEMENT

„E singura emisiune care e axată pe arta păpuşilor şi animaţiei. E un show de talente, dar nu e Got Talent, e ceva similar, iar cei care vin acolo sunt de regulă, ori păpuşari, ori sunt animatori care fac animaţii multimedia.”

„Singura diferenţă a fost că te afli printre ai tăi şi acum te poţi compara cu ei cu ceea ce faci tu, pentru că la celelalte show-uri de talente, acelea fiind show-uri de varietăţi, fiecare vine cu talentul său.

ADVERTISEMENT

Nu prea ai cum să te compari, dar aici am fost printre profesioniştii din domeniul nostru şi a fost o senzaţie foarte faină, pentru că am avut ocazia să facem şi mici schimburi de experienţă discutând între noi în spate”, a declarat Petru Stratulat care a format trupa alături de Cristina Ion, pentru paginademedia.ro.

Care sunt regulile emisiunii din Germania, sezonul 3

În acest sezon publicul și juriul decid împreună la sfârșitul fiecărui episod cine este păpușa vedetă a serii. Fiecare membru acordă până la 10 punct după efectuarea actului pe scenă ceea ce înseamnă că primele 3 reprezentanții sunt apoi votate de public.

Ulterior, oamenii din studio aleg cine câștigă marele premiu în valoare de 20.000 de euro. De asemenea, în acese sezon au fost eliminate „biletele de aur”, care au fost valabile până acum. Cu ajutorul acestora concurenții puteau ajunge direct în finală.

ADVERTISEMENT