Sport

Ana Maria Popescu, încurajări în vestiar pentru fotbaliștii CSA Steaua. Ce mesaj le-a transmis vicecampioana de la Tokyo

Vicecampioana olimpică, Ana Maria Popescu, a fost invitata de onoare a oficialilor clubului Steaua, la partida de debut a echipei de fotbal în noul sezon.
05.08.2021 | 19:14
Ana Maria Popescu incurajari in vestiar pentru fotbalistii CSA Steaua Ce mesaj lea transmis vicecampioana de la Tokyo
ADVERTISEMENT

Ana Maria Popescu le-a făcut o surpriză fotbaliștilor lui Daniel Oprița, chiar înaintea primului meci din liga a doua contra celor de la Csikszereda.

Vicecampioana de la Tokyo a intrat în vestiar pentru a-i încuraja pe fotbaliști, iar discursul ei a avut efectul scontat. Roș-albaștrii au câștigat primul meci din noul campionat.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Popescu: ”Le țin pumnii în noul sezon”

Spadasina este un fan declarat al echipei de fotbal a CSA Steaua, club la care este la rândul ei legitimată.

Vicecampioana olimpică a fost invitată de oficialii secție de fotbal să dea lovitura de început a meciului cu Csikszereda și au profitat de prezența ei la stadion pentru a le transmite un mesaj de încurajare băieților lui Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt fata de argint, voi să fiți de aur în meciul ăsta și în următoarele”, a fost mesajul scurt, dar categoric al sportivei.

Din vestiar, Ana Maria Popescu și-a continuat traseul spre mijlocul terenului unde, în aplauzele publicului a dat lovitura de start.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe parcursul meciului fanii CSA Steaua au afișat mai multe bannere, unul dintre acestea cu dedicație pentru Ana Maria Popescu și pentru sportivii români de la Jocurile Olimpice: ”Cinste sportivilor steliști ce ne-au dat motive de mândrie/ Steaua București etalon al performanței în întreaga Românie!”.

”Pare că mă pricep și la fotbal după lovitura de începere. Este emoționant pentru orice sportiv, mai ales când vii dintr-un sport în care suporterii nu sunt chiar atât de mulți. Le mulțumesc celor din galerie că sunt alături de băieți, cărora le țin pumnii în noul sezon”, a declarat Anamaria Popescu, pentru Steaua TV.

ADVERTISEMENT

Le-a purtat noroc roș-albaștrilor

Prezența pe stadion a vicecampioanei olimpice a fost cu noroc pentru fotbaliști. Fără să presteze un joc convingător, roș-albaștrii s-au impus în cele din urmă prin reușita lui Chipirliul din minutul 78.

Deși echipa nu are voie să promoveze în Liga 1, șefii clubului le-au fixat obiective îndrăznețe lui Daniel Oprița și echipei de fotbal.

Câștigarea Cupei României și o clasare în primele trei la finalul sezonului, sunt cerințele comandantului CSA Steaua, Răzvan Ștefan Bichir.

ADVERTISEMENT