Fotbal intern

Ana Maria Popescu, premiată de Universitatea Craiova! Pusă în dificultate de reporteri: “Pui tricoul lângă al Stelei?”

Ana Maria Popescu premiata de Universitatea Craiova Pusa in dificultate de reporteri Pui tricoul langa al Stelei
ADVERTISEMENT

Ana Maria Popescu se pregăteşte la Craiova pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Campioana olimpică la scrimă în 2016 a primit cadou un tricou cu Universitatea Craiova de la oficialii echipei. 

Scrimera se pregăteşte de prima competiţie după un an de zile pentru a-şi testa nivelul cu patru luni înainte de startul Jocurilor Olimpice. Sportiva a făcut o scurtă pauză de la pregătiri, fiind premiată de Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Popescu, premiată de Universitatea Craiova: “Am avut ocazia să văd şi noul stadion”

Ana Maria Popescu a declarat că nu a apucat să vadă niciun meci pe noul stadion “Ion Oblemenco”, însă speră ca imediat ce situaţia o va permite, să participe la un meci pe noul stadion al oltenilor:

“Din nou la Craiova, acasă pentru mine. Am venit de o săptămână să mă antrenez aici. Din fericire încă am colegi de antrenament care mă ajută şi îmi sunt alături pentru drumul spre Tokyo. Tricoul îmi aduce aminte de copilărie, de singura bucurie din weekend, care erau meciurile Universităţii Craiova. 

ADVERTISEMENT

Am avut ocazia să văd şi noul stadion. Nu într-un meci oficial, dar sper ca odată cu ridicarea măsurilor să trăiesc emoţiile unui meci pe noul stadion. Nu sunt la curent cu ceea ce se întâmplă în Liga 1. Important este că ne-am reluat activitatea. Cel mai bun să câştige. 

“Îmi doresc ca oraşul Craiova să rămână la fel. Să fie oamenii la fel”

Eu încerc să fac tot ce ţine de mine. Vedem dacă voi rămâne numărul 1 sau nu. O să plec pentru o săptămână în Rusia, unde vom avea şi prima competiţie după un an de zile. Se va desfăşura la Kazan o etapă de Cupă Mondială după un an de zile. 

ADVERTISEMENT

Este chiar ultima competiţie de calificare. Nu am un obiectiv de îndeplinit acolo, merg să îmi testez nivelul şi să văd ce ajustări trebuie să fac. Cred că am demonstrat-o la campionatele naţionale în urmă cu câteva săptămâni că încă ştiu să ţin spada în mână, deocamdată sunt departe de o formă bună la JO. 

Mai am ceva timp de pregătire şi multă muncă de dus. Îmi doresc ca oraşul Craiova să rămână la fel. Să fie oamenii la fel, eu mă bucur că în continuare se face treabă bună, scrima este la un nivel foarte bun”, a spus Ana Maria Popescu.

ADVERTISEMENT

“Tricoul va fi pus la loc de cinste. De ce să nu îl pun lângă cel al Stelei?”

Scrimera a fost pusă în dificultate de reporteri care au întrebat-o pe Ana Maria Popescu dacă va pune tricoul cu Universitatea Craiova lângă cel al Stelei, club de care aparţine:

“Tricoul va fi pus la loc de cinste. De ce să nu îl pun lângă cel al Stelei? Am de la foarte multe sporturi tricouri, pe toate le păstrez cu drag. O să îmi fac o colecţie personală la un moment dat. Hai să lăsăm puţin fotbalul la o parte şi să ne concentrăm pe scrimă şi pe alte sporturi”, a spus Popescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – U Craiova: 3,00 este cota pentru “sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT