Life

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au făcut cununia religioasă. Rochia de mireasă cu care acrtrița a atras toate privirile

La patru luni de când au devenit soț și soție în fața legii, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu.
24.09.2023 | 12:07
Ana Odagiu si Conrad Mericoffer au facut cununia religioasa Rochia de mireasa cu care acrtrita a atras toate privirile
Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste și au strălucit în ziua nunții. Le-au fost alături cele mai dragi persoane, iar mireasa a purtat o rochie spectaculoasă cu care a atras toate privirile.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios

În urmă cu aproape patru luni, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer pășeau în fața ofițerului de stare civilă și deveneau oficial soț și soție. Sâmbătă, 23 septembrie 2023, îndrăgostiții au mai făcut un pas important în relația lor.

ADVERTISEMENT

Actrița și alesul inimii sale și-au jurat iubire și credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Evenimentul nu a fost unul bazat pe lux și opulență, ci pe plăcerile mirilor, iar asta l-a făcut cu atât mai spectaculos.

După slujba religioasă, Ana Odagiu, Conrad Mericoffer și invitații, oameni dragi și apropiați sufletului lor, s-au îndreptat către o terasă aflată în centrul Bucureștiului, la Teatrul Național.

ADVERTISEMENT

Mireasa a purtat pe timpul zilei o rochie deosebită: lungă și decupată pe picior. Ținuta a avut un decolteu adânc și un accesoriu în talie, o floare din satin, iar în picioare, actrița a optat pentru pentru o pereche de pantofi albi, cu toc.

Seara, Ana Odagiu s-a schimbat într-o rochie scurtă, cu decupaje în față, care i-a permis să se distreze și să danseze în voie. Conrad Mericoffer nu s-a lăsat mai prejos. A îmbrăcat un costum elegant, crem cu dungi albe, la care a asortat o cămășă albă și cravată neagră.

ADVERTISEMENT
ana odagiu conrad mericoffer nuntă dansul mirilor rochie de mireasă
Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au făcut nunta.
Sursa foto: colaj Fanatik

A fost ziua nunților în showbiz

Nu a fost singura nuntă din showbizul românesc. Ba chiar se poate spune că 23 septembrie 2023 a fost ziua căsătoriilor din showbizul românesc, căci în afară de Ana Odagiu și soțul său, alte două cupluri celebre au ales să-și unească destinele.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit civil într-un cadru restrâns. Petrecerea, dar și ceremonia, au avut loc chiar în curtea casei vedetei, care a optat pentru o rochie lejeră, vaporoasă.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, What’s Up și iubita lui au făcut ieri cununia religioasă în mare secret. Alături de miri a fost familia și cei mai apropiați prieteni, iar la biserică au sosit împreună.

ADVERTISEMENT