News

Ana Oros, femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii, era angajată la Primăria Capitalei

Apar noi informații despre femeia de 44 de ani ucisă de câini, sâmbătă, în zona Lacul Morii. Ana Oros era angajată la Primăria Capitalei.
22.01.2023 | 09:25
Ana Oros femeia ucisa de caini in zona Lacul Morii era angajata la Primaria Capitalei
Ce funcție ocupa Ana Oros, femeia ucisă de câini, la Primăria Capitalei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Caz tragic petrecut în acest început de weekend în Capitală. O femeie de circa 44 de ani a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din Sectorul 6.

Ce funcție ocupa Ana Oros, femeia ucisă de câini, la Primăria Capitalei

Numele victimei este Ana Oros Daraban. Aceasta mai fusese victima câinilor comunitari, în aceeași zonă, și în aprilie 2022. Atunci, femeia a avut noroc și a scăpat cu viață după zile întregi de spitalizare.

ADVERTISEMENT

Ana Oros era angajată la Primăria Capitalei. Aceasta avea rol de expert în cadrul Direcției de Mediu, conform Antena 3.

Hobby-urile Anei erau legate de natură. Era era pasionată de călătorii, drumeții pe munte și făcea voluntariat. Decesul ei a îndurerat o mulțime dintre persoanele care au cunoscut-o.

ADVERTISEMENT

Robert Mureșan, președintele Asociației Alpin Club Pro-Mont București, din care Ana făcea parte, a avut o reacție pe Facebook după ce a aflat despre tragedie. Bărbatul încă spera, sâmbătă, ca informația să fie una falsă.

”Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceeași câini (se pare).

ADVERTISEMENT

Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoastere, eu (Robert Mureșan) președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat câteva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, a scris Mureșan, sâmbătă, pe site-ul de socializare.

Ana Oros s-a născut în Baia Mare. De mai mulți ani locuia în București. Din datele personale postate pe pagina sa de Facebook reiese că femeia a absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și avea un doctorat la Universitatea Tehnică de Construcții București.

ADVERTISEMENT

Victima câinilor din Capitală făcea parte și din Pachamama Romania, o organizație care apără drepturile naturii în țara noastră.

ADVERTISEMENT