Life

Ana Porgras de la Survivor România, schimbată radical de operațiile estetice. Cum arăta înainte

04.04.2021 | 16:25
Ana Porgras de la Survivor Romania schimbata radical de operatiile estetice Cum arata inainte
Ana Porgras de la Survivor România, schimbată radical de operațiile estetice. Cum arăta înainte. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ana Porgras de la Survivor România este schimbată radical de operațiile estetice, față de perioada în care activa la bârnă. Fosta gimnastă a simțit nevoia unei schimbări majore și nu a stat deloc pe gânduri. 

Concurenta de la Kanal D a renunțat la sport la vârsta de numai 18 ani, din cauza numeroaselor accidentări suferite. Acela a fost momentul în care tânăra a prins gustul intervențiilor chirurgicale și a ajuns de câteva ori pe mâna medicilor esteticieni.

ADVERTISEMENT

Sportiva s-a schimbat foarte mult, dar este mulțumită de modificările la care a apelat de-a lungul anilor. Ana Porgras de la Survivor România a devenit o femeie fatală, care știe cum să se pună în valoare, stilul ei de viață fiind unul extrem de îndrăzneț.

Ana Porgras, totul despre operațiile estetice. Cum arăta sportiva înainte de intervenții

„M-am schimbat, dar sunt foarte mulțumită de modul în care arăt. Pot să spun doar că sunt aceeași fată timidă, doar că viața te învață să fii mai îndrăzneț. 

ADVERTISEMENT

Pot să zic că cea de acum este adevărata Ana, deși m-am schimbat inclusiv la nivel psihic”, mărturisea Ana Porgras în cadrul unei interviu acordat în trecut unui blogger de origine americană, notează click.ro.

Ana Porgras, înainte de operațiile estetice
Așa arăta Ana Porgras, înainte de operațiile estetice. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fosta gimnastă și-a pus acid hialuronic în buze, precizând că nu a intervenit la nivelul bustului, așa cum s-a scris în tabloide. Sportiva și-a plătit singură operațiile estetice din renta pe care o primește lunar de la Federația Română.

ADVERTISEMENT

„Normal că mi-am pus botox, ce, am făcut gimnastică degeaba? Nu am silicoane și vreau să lămuresc faptul că nimeni nu a plătit pentru mine, eu primesc o rentă destul de mare din partea Federației.

Nu am nevoie să fiu întreținută. Nu am un loc de muncă în momentul de față, dar mă descurc”, mărturisea Ana Porgras de la Survivor România în urmă cu câțiva ani pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Kanal D s-a reorientat și din punct de vedere profesional. Ana Porgras este manichiuristă în Brașov, mărturisind la un moment dat că își dorește o carieră în industria fitnessului.

Sportiva a avut o carieră scurtă în gimnastică, însă a câștigat o multitudine de premii și medalii la concursuri naționale și internaționale. Vedeta are în palmares aur la bârnă, la Europene în 2008, bronz la paralele, la Mondiale, în 2009 și aur la bârnă, la Mondiale în 2010.

ADVERTISEMENT