Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii Fanatik SuperLiga vorbesc despre eventuala plecare a lui Gică Hagi de la Farul. „E familia lui”

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au vorbit despre o eventuală plecare a lui Gică Hagi de la Farul Constanța și au găsit singura soluție pentru ca „Regele” să meargă la altă echipă.
12.02.2024 | 07:30
Analistii Fanatik SuperLiga vorbesc despre eventuala plecare a lui Gica Hagi de la Farul E familia lui
Analiștii Fanatik SuperLiga vorbesc despre eventuala plecare a lui Gică Hagi de la Farul. „E familia lui”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gică Hagi își dorește să ajungă cu Farul Constanța în grupele Champions League, însă acesta a dezvăluit în nenumărate rânduri care nevoie de un buget mai mare pentru performanță. Mihai Stoichiță și Adrian Ilie au vorbit despre o posibilă plecarea a „Regului” de la clubul de suflet.

Analiștii Fanatik SuperLiga vorbesc despre eventuala plecare a lui Gică Hagi de la Farul. „E familia lui”

Mihai Stoichiță este de părere că Farul este deja o parte din familia lui Gică Hagi, iar acest lucru face imposibilă o despărțire totală de clubul de lângă malul mării. Oficialul FRF spune că „Regele”  ar fi de acord să plece din Constanța dacă următoarea destinație ar aduce un beneficiu și pentru Academie.

ADVERTISEMENT

„Nu cred, e viața lui fotbalul. Este principalul argument care îmi vine în minte ca să justific ceea ce spun. Dacă va primi o ofertă care să îl tenteze, dar oferta pentru Hagi dacă vine din altă parte va fi acceptată tot pentru construirea unui edificiu în zona acestei Academii.

Cred că ăsta este singurul motiv pentru care ar pleca în caz că forțele politice locale, conducătorii de acolo nu îl vor susține îndeajuns pentru a dezvolta. Faptul că a ajuns la un nivel și vrea să îl ridice mult mai sus, el nu știu unde s-ar mai putea ridica. 

ADVERTISEMENT

Poți să ajungi la o echipă mare, dar ce a făcut el în fotbal se duce ca target principal către zona Academiei pe care a construit-o. Face parte din familia lui fără să se supere pe mine, soția, copiii. Când ai un brand ca Hagi și nu îl folosești, nu înțeleg.

Practic Hagi este un brand care poate în alt context ar aduce venituri extraordinare pentru toată comunitatea. Să nu îl folosească este lipsă de abilitate managerială”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie, despre planurile lui Gică Hagi: „Își dorește să crească bugetul, să ajungă în Champions League”

Adrian Ilie este convins că Gică Hagi va atrage un sponsor important pentru Farul Constanța în următorii ani. „Cobra” anunță că visul „Regelui” este să ajungă în grupele Champions League, însă pentru acest lucru are nevoie de un buget dublu.

„Dacă ar avea o ofertă foarte bună de afară cu siguranță ar pleca, dar aceea ofertă dacă vine oblgă acel club să bage banii în Academie. Chiar dacă iese la televizor și spune că se retrage, că are nevoie de anumite lucruri, el a ajuns cu Farul la un nivel foarte bun.

ADVERTISEMENT

Își dorește poate cu el un alt acționar care să crească bugetul acestui club, să aibă vreo 13,14 milioane și știu ce își dorește. Își dorește să atingă grupele europene. Mai stau cu el de vorbă și spune că dacă ar avea un buget de 15 milioane pe an spune că ar putea să ajungă în Champions League.

Ar vrea pe cineva să nu mai stea cu bugetul 7, 8 milione, să se dubleze și să facă mai mare performanță la Farul. Cumpără jucători, crește din Academiei și ataca grupele. Vrea acest club în 5 ani de zile să crească așa de mult.

Nu este obosit, el vede că în momentul de față decât să câștige campionatul în România nu are echipa atât de puternică. Își dorește foarte mult de la acest club. În următorii ani, să zicem din vară încolo va veni un sponsor alături de Hagi.

Nu știu, dar cred că va veni cineva. Cu siguranță o să găsească pe cineva care să ăi crească bugetul”, a declarat Adrian Ilie.

VA MAI FI Gica Hagi, din vara, ANTRENORUL Farului?! | DEZVALUIRI DIN INTERIORUL CLUBULUI

ADVERTISEMENT