Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiză dură despre situația lui Tavi Popescu la FCSB: “Dacă-l umfli în halul ăsta la 19 ani, el, săracul, chiar crede!” Video exclusiv

Octavian Popescu a marcat în meciul cu Rapid primul gol al sezonului. Totuși, situația mijlocașului de la FCSB a fost aspru analizată la Fanatik Superliga.
08.11.2022 | 16:15
Analiza dura despre situatia lui Tavi Popescu la FCSB Dacal umfli in halul asta la 19 ani el saracul chiar crede Video exclusiv
Analiză dură făcută de Marcel Răducan la Fanatik Superliga despre situația lui Octavian Popescu. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a spart gheața în stagiunea actuală și a reușit să marcheze primul gol al sezonului în meciul cu Rapid. „Perla” lui Gigi Becali este departe de forma pe care a arătat-o în sezonul trecut, dar el este convins că partida cu giuleștenii îl va relansa. Marcel Răducanu a analizat în termeni duri situația tânărului mijlocaș la FCSB în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Marcel Răducanu, analiză dură a lui Octavian Popescu la FCSB: „Nu mai costă nici 100.000”

Octavian Popescu se arăta unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la FCSB, iar Gigi Becali voia să-l vândă pe 50 de milioane de euro la un moment dat. În acest sezon, prestațiile fotbalistului au fost sub așteptări, iar Marcel Răducanu, fost fotbalist la Steaua (n.r. FCSB), este convins că presiunea pusă pe jucător i-a afectat parcursul.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles acum vreo trei luni costa vreo 50 de milioane. Acum nu mai costă nimic că nu joacă. El, săracu’, nu are absolut nicio vină. Păi dacă îl umfli în halul ăsta și vrei 50 de milioane, păi el săracul copil la 19 ani crede că are valoare de 50 de milioane.

Și ce face joacă sub presiune tot timpul că trebuie să dovedească faptul că care valoare de 50 de milioane. Și îți face două, trei meciuri proaste și nu mai costă nici 100.000. L-ai terminat complet. Se vede”, a declarat Marcel Răducanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Marcel Răducanu, înger și demon pentru Octavian Popescu: „Nu ar putea face față în Bundesliga, în prima ligă”

Marcel Răducanu nu a ezitat să-l laude pe Octavian Popescu. Fostul mijlocaș ofensiv al Stelei (n.r. FCSB) din perioada 1972-1981 consideră că jucătorul în vârstă de 19 ani are un nivel foarte bun pentru fotbalul românesc, însă în afară, nu ar putea face față.

„Are calități, are ceva interesant în el, dar eu l-am văzut la nivelul de România, el trebuie văzut la nivel de Anglia, Spania, Germania, la nivel internațional. E foarte bun pentru nivelul din România, dar internațional încă nu a dovedit.

ADVERTISEMENT

Este puști, mai are timp să dovedească, dar depinde și de parcursul echipei. Dacă ajung și ei prin cupele europene sau să joace cu echipe puternice. Eu nu cred că deocamdată ar putea face față în Bundesliga în prima ligă. Prin liga a 3-a, a 2-a”, a mai spus Marcel Răducanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Marcel Răducanu o desființează pe FCSB: „Ei de-abia câștigă cu Voluntari”

Parcursul sub așteptări din acest sezon al FCSB-ului îl nemulțumește pe Marcel Răducanu. Fost component în echipa roș-albaștrilor, Răducanu consideră că formația patronată de Gigi Becali este departe de fotbalul internațional, amintind de înfrângerea dureroasă cu Silkeborg din Conference League.

ADVERTISEMENT

„FCSB ar avea probleme mari în Germania, în liga a 2-a. Ar juca la retrogradare. Pe cine să bată din prima ligă? Când ei de-abia câștigă cu Voluntari. Când i-au bătut danezii și le-au dat 10! ”, a mărturisit Marcel Răducanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii, a intervenit și a spus marea problemă din fotbalul românesc. Marcel Răducanu i-a dat dreptate și i-a înțepat din nou pe fotbaliștii din România. „Înclin să vă dau total dreptate. Știți care este marea noastră problemă? Îi umflăm pe fotbaliști”, a spus Horia Ivanovici.

„E prea mult dacă spuneți fotbaliști. Pe jucătorii de fotbal, dar și așa e prea mult spus. Ăsta e adevărul. Mă uit la meciuri aici (n.r. Germania) și când dau dincolo stau și mă gândesc că este aceeași disciplină”, a răspuns Marcel Răducanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
Tags: