Sport

Analiza lui Mitică Dragomir după FCSB – Oțelul 0-2: „Gigi Becali l-a ambiționat pe Dorinel Munteanu”

Mitică Dragomir a făcut analiza după FCSB - Oțelul Galați, scor 0-2. Fostul președinte LPF susține că Gigi Becali l-a ambiționat pe Dorinel Munteanu.
05.12.2023 | 18:31
Analiza lui Mitica Dragomir dupa FCSB  Otelul 02 Gigi Becali la ambitionat pe Dorinel Munteanu
Mitică Dragomir a făcut analiza după FCSB - Oțelul Galați, scor 0-2. Fostul președinte LPF susține că Gigi Becali l-a ambiționat pe Dorinel Munteanu.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut duelul din etapa 18 cu Oțelul Galați, scor 0-2. După meci, Mitică Dragomir a făcut analiza celor două formații care s-au întâlnit pe Arena Națională. Fostul președinte LPF susține că declarațiile lui Gigi Becali l-au ambiționat pe Dorinel Munteanu.

Analiza lui Mitică Dragomir după FCSB – Oțelul 0-2

Mitică Dragomir a făcut analiza după FCSB – Oțelul Galați, scor 0-2. Fostul președinte LPF este de părere că Gigi Becali a greșit prin declarațiile pe care le-a făcut la adresa lui Dorinel Munteanu, ceea ce l-a și ambiționat pe tehnician să se impună în duelul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

“Nu. De ce să mint eu acum. Dar ce i-a făcut Dorinel lui Gigi. Declarație la tine aici. Eu o am înregistrată. Gigi s-a legat de el. A zis că tactica lui a fost falimentară. Și Dorinel a zis: ‘A da, voi veni cu tactica mea și te voi bate la București’.

Dar ce m-a uimit la Dorinel că ataca în draci, deși era 1-0. L-a motivat Gigi pe Dorinel. I-a ambiționat și pe jucători. Faptul că au putut să alerge cu cel puțin 30% peste Steaua (n.r. FCSB), de asta au și câștigat. La Steaua (n.r. FCSB) se întâmplă ceva.

ADVERTISEMENT

Jumate din echipă nu poate alerga. Au numai viteza întâi și a doua. În momentul în care faci echipa cu mijlocași care nu țin de minge, nu pasează, te-ai dat peste cap. Pentru că în față Compagno nu a primit o centrare bună”, a declarat Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

FCSB, în continuare favorita la titlu

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a mai discutat și despre favorita pentru titlul din SuperLiga. Omul de afaceri este de părere că tot FCSB este în continuare echipa cu cele mai mari șanse. Însă, Gigi Becali trebuie să găsească soluții pentru a remedia forma echipei.

ADVERTISEMENT

“Da, ia FCSB-ul titlul. Acum ori sunt obosiți, dați peste cap cu pregătirea, ori e ceva care le scapă. Degeaba aruncă pe Compagno, pe Miculescu. Păi ăștia nu se întâlnesc cu mingea, pentru că nimeni nu pasează.

Nici pe sus nu o dau, nici pe jos. Măcar să se și întâlnească cu mingea. Nu poți să joci cu jucători fără personalitate. Să ai pe unul la mijlocul terenului care pasează cel puțin”, a mai spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Analiza lui Mitică Dragomir după FCSB - Oțelul 0-2

ADVERTISEMENT