Life

Anamaria Ferentz, imagini speciale cu familia. Cum a sărbătorit de ziua sa de naștere

Anamaria Ferentz, fotografii unice cu persoanele dragi. Ce a făcut artista la împlinirea a 47 de ani, în Statele Unite ale Americii.
14.12.2022 | 23:50
Anamaria Ferentz imagini speciale cu familia Cum a sarbatorit de ziua sa de nastere
Anamaria Ferentz, fotografii unice cu persoanele dragi. Ce a făcut artista la împlinirea a 47 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta solistă a formației Demmo a distribuit imagini speciale cu familia. Cum a sărbătorit de ziua sa de naștere peste Ocean, acolo unde locuiește de mai bine de 10 ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Anamaria Ferentz, fotografii unice cu persoanele dragi. Ce a făcut artista la împlinirea a 47 de ani

Anamaria Ferentz este extrem de fericită că a reușit să o aibă aproape pe mama sa, chiar în perioada în care își aniversează ziua de naștere. Vedeta radiază de bucurie pentru că femeia a putut zbura în America.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani mie! Cel mai frumos cadou pe care mi l-am dorit atât de mult. Familia mea aici pentru ziua mea de naștere, Crăciun, etc”, a scris Anamaria Ferentz pe contul de Instagram.

„Și aventura pentru ziua mea abia începe”, a completat vedeta în dreptul unei poze în care apare în mașină, înainte de a pleca la drum.

ADVERTISEMENT
Anamaria Ferentz și familia sa
Anamaria Ferentz și familia sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Anamaria Ferentz, poze alături de familia sa

Anamaria Ferentz a distribuit mai multe imagini cu persoanele dragi din viața sa, acestea fiind soțul și mama care a venit tocmai din România pentru a-i fi aproape în această zi cu totul specială pentru cântăreață.

Chiar dacă nu este genul care sărbătorește atunci când mai adună un an în buchetul vieții, artista alege să stea cu persoanele apropiate. Anul trecut a luat cina cu iubitul și prietenii într-un restaurant foarte frumos.

ADVERTISEMENT

De această dată frumoasa blondină a preferat să petreacă cu familia pe care nu reușește să o vadă foarte des, mai ales de când s-a stabilit peste Ocean.

„Părinții mei s-au despărțit când eu aveam trei ani. A fost un divorț cu scandaluri și bătăi. Mie asta mi-a marcat viața. M-am simțit lipsită de iubire, abandonată.

ADVERTISEMENT

Se băteau pe mine, la care să rămân, unul mă trăgea de mâini și altul de picioare. De aici și zidul pe care l-am ridicat între mine și bărbați”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, notează click.ro.

ADVERTISEMENT