Sport

Anamaria Prodan a fost audiată la DNA. Se investighează transferul lui Moke de la Rapid la Voluntari

Impresarul Anamaria Prodan a ajuns la DNA, ea fiind audiată într-un dosar din 2016.
13.07.2021 | 16:01
Anamaria Prodan a fost audiata la DNA Se investigheaza transferul lui Moke de la Rapid la Voluntari
ADVERTISEMENT
13-07-2021
13:02

DNA inestighează transferul lui Moke

Fostul acționar al clubului Rapid, Valerii Moraru, a anunțat că plângerea penală a fost făcută de soția sa Violeta și vizează transferul lui Wilfred Moke, de la giuleșteni la FC Voluntari, în ianuarie 2016.

”Plângerea penală a fost făcută împotriva administratorului judiciar Aurel Brihac și a administratorului special Radu Birlică, pentru că au semnat acordul de transfer a lui Moke fără a avea aprobarea Adunării Creditorilor. Ei nu aveau voie să facă tranzacția aceea fără aprobarea Adunării Creditorilor”, a declarat Moraru, acționrul Rapidului la acel moment, pentru gsp.ro.

Radu Birlică, în prezent director de marketing la Dinamo, a spus că nu a primit nimic de la DNA și a precizat că Anamaria Prodan nu a fost implicată în acel transfer: ”Eu am condus clubul în perioada aceea, dar nu am primit nicio notificare de la DNA.

Mi-am dat demisia pentru că Valerii Moraru nu a plătit biletele la ordin pentru salarii, impozitele la stat, pentru că era penal. Au rămas ei în continuare, Dinu Gheorghe, Moraru.

La transferul lui Moke nu a fost niciun impresar. Transferul lui Moke s-a făcut cu acordul lui Valerii Moraru, iar din suma încasată au fost plătite salariile. Am avut acordul acționarilor”.

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ajuns la sediul DNA în postura de martor.

”Într-un dosar legat de Rapid”, a spus Anamaria Prodan la ieșirea de la audieri, fără a oferi mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, explicații privind audierea de la DNA

Agentul de jucători Anamaria Prodan a mers la audierile de la DNA împreună cu avocatul său, iar la ieșire a ținut să explice de ce a fost chemată.

”Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015. Este o chestie absolut normală, dacă se instrumentează un caz și ai participat la un transfer sau la o discuție, să fii chemat ca martor”, a declarat impresara.

ADVERTISEMENT

La rândul său, avocatul impresarei a detaliat cazul și a precizat că respectivul caz instrumentat de DNA are legătură cu acționariatul de la Rapid.

”Martor într-un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu, în acel acționariat de la Clubul Rapid”, a spus avocatul.

ADVERTISEMENT

Ce presupune divorțul dintre Prodan și Reghecampf

Anamaria Prodan este unul dintre cei mai vocali impresari din România, ea certându-se la începutul anului cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, după ce acesta l-a vândut la Parma pe Dennis Man, jucător aflat sub contract cu ea, prin intermediul lui Giovanni Becali.

În această vară, FANATIK a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf a cerut divorțul de Anamaria Prodan și că cei doi nu își mai vorbesc și momentul separării a fost atent ales de tehnician încă din primăvară, când era antrenor principal al echipei saudite Al Ahli.

ADVERTISEMENT

Ca la orice divorț, urmează ca fostul cuplu să își împartă acum averea pe care au construit-o împreună. Cifrele exacte nu sunt cunoscute de nimeni, însă Anamaria Prodan a vorbit la un moment dat despre averea ei. Cei doi ar avea de împărțit aproximativ 100 de milioane de euro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf au devenit soț și soție în iunie 2008. Cei doi au făcut un copil pe nume Laurențiu Junior și au avut grijă împreună de copiii lor proveniți din relațiile anterioare.

Anamaria și Laurențiu s-au transformat într-unul din cele mai mediatizare cupluri din lumea mondenă de la noi. Foștii soți și-au expus viața publică în cadrul unui reality-show difuzat de Antena Stars, unde le prezentau telespectatorilor viața de lux pe care aceștia o aveau în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT