Fotbal international

Anamaria Prodan crede în șansele CFR-ului în meciul cu Sevilla: ”Dan Petrescu are o forță de grup fabuloasă”

20.02.2020 | 11:37
Anamaria Prodan crede in sansele CFRului in meciul cu Sevilla Dan Petrescu are o forta de grup fabuloasa
ADVERTISEMENT

Impresarul Anamaria Prodan crede în șansele pe care le are CFR Cluj în meciul cu FC Sevilla, din prima manșă a 16-imilor de Europa League.

Anamaria Prodan crede în șansele CFR-ului în meciul cu Sevilla: ”Este un meci de 50 – 50”

”În fotbal forța grupului bate valoarea individuală. Dan Petrescu a construit o familie și are o forță de grup fabuloasă. Este un meci de 50 – 50. Dan Petrescu este printre puținii antrenori care nu dorm înaintea meciurilor”, a spus Anamaria Prodan despre șanseșe CFR-ului în meciul cu Sevilla.

ADVERTISEMENT

”Sunt echipe care au o valoare foarte mare și nu au rezultatele așteptate și echipe care nu au buget foarte mare și fac față. CFR și-a luat cei mai buni jucători din străinătate. Mie îmi place Djokovic”, a declarat impresarul la emisiunea Pro Sport Live.

”Fotbalul nu are legătură cu partea financiară”

”Eu nu plec cu șansa a doua niciodată pentru că avem jucători pregătiți, la fel de buni, avem plusul terenului care nu e bun pentru spanioli. În Gruia nu se construiește. Dacă nu ne calificăm…. atunci cred că e vorba de frică. Românilor le este frică”, a continuat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

”E o prostie? Cu ce suntem inferiori? Fotbalul nu are legătură cu partea financiară. E vorba de nivelul salarial al țării respective. Eu cred că nu ne-am pierdut atât de mult încrederea în noi ca și popor, ca și nație. Lumea se uită ciudat când spun că am jucători în Liga 1”, a afirmat ea.

”CFR face totul cu cap”

”Neluțu Varga are foarte multă încredere în echipă. Trebuie să ai un scounting perfect ca să aduci jucători străini foarte buni. CFR face totul cu cap, la fel cum face și Craiova. Craiova analizează un jucător două săptămâni”, a încheiat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – FC Sevila, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League, se va disputa joi, de la ora 19:55, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Varga visează să câștige Europa League

Pe lângă o calificare istorică în optimile Europa League, dubla cu Sevilla reprezintă şi o miză financiară pentru campioana României. Clujenii au avut un parcurs de vis în cupele europene, iar conturile clubului s-au umplut cu banii de la UEFA. FANATIK îţi prezintă câţi bani ar primi CFR Cluj dacă obţine calificarea.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este conștient că echipa sa are șansa a doua în această confruntare, dar speră într-o altă minune, cum a fost și cea cu Unirea Urziceni de acum 11 ani. Chiar și așa, patronul său, Neluțu Varga, speră chiar la mai mult: trofeul la Cluj!

ADVERTISEMENT