Life

Scandal după primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: ”O să i-l iau pe Bebeto / Dacă tu poți să te mai numești, părinte, mamă…”! Exclusiv

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut, luni, 7 februarie, prima înfățișare la divorț, la Judecătoria Buftea, dar au lipsit. Reacţii virulente ale celor doi după proces, în exclusivitate pentru FANATIK.
07.02.2022 | 11:45
Scandal dupa primul termen al divortului dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf O sa il iau pe Bebeto  Daca tu poti sa te mai numesti parinte mama Exclusiv
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, scandal cand vine vorba de divort Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că lupta dintre ea și Laurențiu Reghecampf se duce, acum, pe mai multe planuri. În primul rând, ne-a explicat impresarul, își dorește să obțină în fața magistraților culpa exclusivă a antrenorului în destrămarea căsniciei.

Apoi, a mai precizat Anamaria Prodan, își dorește ca Laurențiu Reghecampf să fie decăzut din drepturile părintești când vine vorba despre copilul pe care îl au împreună. FANATIK l-a contactat și pe antrenorul Craiovei, Laurențiu Reghecampf, acesta având, la rândul său, o poziție explicită cu privire la cerințele soției sale.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu scandal

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în mijlocul unui divorț cu scandal. După ce, anul trecut, în vară, Laurențiu Reghecampf anunța, în exclusivitate pentru FANATIK, că se desparte de Anamaria Prodan, lucrurile s-au complicat între cei doi.

La acea vreme au apărut și informații cu privire la relația pe care o are antrenorul cu mai tânăra Corina Caciuc, Reghecampf asumându-și, în toamnă, faptul că vor deveni părinții unui copil.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la relația pe care o avea cu Laurențiu Reghecampf și, într-un final, între cei doi a fost stabilit primul termen al divorțului, dată comunicată, în direct, la televizor de antrenorul Craiovei.

Luni, pe 7 februarie 2022, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să se întrunească, într-o ședință secretă, așa cum a fost solicitat magistraților divorțul, dar niciunul dintre ei nu a ajuns la Buftea, procesul fiind amânat pentru o dată ulterioară.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au lipsit la primul termen al divorțului

”Nu voi merge, astăzi, la Buftea, la judecătorie, chiar dacă este primul termen al divorțului, nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare”, a explicat Anamaria Prodan, pentru FANATIK. Laurențiu Reghecampf, de asemenea, nu a mers la proces, explicația lui fiind una asemănătoare.

”Nu aveam de ce să mergem, astăzi. Adică, eu nu aveam, restul nu mă interesează, nu știu ce face Anamaria. Este vorba doar de divorț, sper să se rezolve cât mai repede. Nu văd niciun motiv ca să se prelungească. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar să divorțez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva… Alte discuții nu sunt acum”, a precizat antrenorul Craiovei pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Doar că, a explicat Anamaria Prodan, divorțul lor nu este atât de simplu, mai ales că relația ei cu Laurențiu Reghecampf s-a denaturat serios după apariția, în spațiul public, a relației pe care antrenorul o are cu Corina Caciuc. Anamaria Prodan chiar a făcut publice imagini sexy din trecutul Corinei Caciuc.

Impresara, război dur cu fostul partener: “Mă delimitez total de comportamentul lui”

”Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf și cât de necinstit a fost în relația pe care a avut-o cu mine. Mă delimitez total de comportamentul lui.

Chiar amintesc că, pe când noi ne pregăteam de nunta de cristal, el coresponda cu acea domnișoară și îi făcea promisiuni că va pune punct relației pe care o aveam. Că avea relație paralelă, că era necinstit în căsnicie, că își mințea amanta că nu mai are nicio relație cu mine”, explică Anamaria Prodan, precizând că vrea desfacerea căsniciei din culpa exclusivă a lui Laurențiu Reghecampf.

De altfel, în ultimele luni, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se duce un război cât se poate de dur cu privire la relația pe care acesta o are cu Corina Caciuc, iubita antrenorului fiind însărcinată. Asta nu i-a împiedicat pe Reghe și pe Corina să realizeze un pictorial special de Crăciun.

Anamaria Prodan vrea custodia exclusivă a copilului: “Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești”

Anamaria Prodan este decisă să obțină custodia exclusivă a lui Laurențiu jr, Bebe cum este el alintat, și din acest motiv, la divorț, va duce un adevărat război cu antrenorul Craiovei.

Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor”, a precizat, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

“Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea”

Reacția lui Laurențiu Reghecampf a fost una cât se poate de liniștită, antrenorul Craiovei dorindu-și, explicit, custodia comună a copilului pe care îl are cu Prodanca.

”Eu am cerut să fie custodie comună. Dacă nu se va putea acest lucru, eu o să fie de acord să fie și la Anamaria, nu am nicio problemă. Bebe face deja 14 ani, e deja mare. Dacă ea vrea custodie exclusivă, vom vedea ce se va întâmpla.

Până atunci, nu cred eu că Anamaria este în măsură să spună ce hotărâre va lua curtea judecătorească. Nu cred că voi depinde de acordul ei să îmi văd copilul, va veni copilul singur să se vadă cu tatăl lui. Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea”, ne-a spus Laurențiu Reghecampf.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp, marcat de un partaj complicat?

Anamaria Prodan a mărturisit că, la divorț, vrea să fie făcut și partajul, pe lângă decizia cu privire la custodia copilului pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. Ba chiar, a mai precizat Anamaria Prodan, pe lângă partaj, va solicita de la Reghe și pensie alimentară pentru Bebeto.

”Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a explicat însă că primul lucru pe care și-l dorește este o despărțire oficială de Anamaria Prodan, urmând ca, ulterior, să se concentreze pe subiectul partajului sau custodiei.

”Divorțul este divorț, partajul este partaj și va fi făcut după. Discuțiile astea sunt duse în altă sferă și nu își au rostul. Dacă o mamă poate să vorbească asemenea lucruri… Dar eu, unul, nu aș putea să îl oblig pe vreunul dintre copiii mei să nu își vadă mama. Mi se pare de bun simț, iar când ai asemenea răutate și ai asemenea gânduri, mie mi se pare că nu te numești părinte.

Pentru mine Bebe va avea libertatea totală, să stea cu cine vrea, să vorbească cu cine vrea, iar aici mă refer și la relația dintre mine și mama lui. Nu am cum eu să impun copilului așa ceva, iar nici Anamariei nu o să îi impun ceva, mai ales asemenea bazaconii”, a replicat, în FANATIK, Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT