Sport

Anamaria Prodan, dură la adresa transferurilor lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan. “Degeaba îți treci în CV o echipă mare”

Anamaria Prodan a fost dură în declarații după transferurile lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan. Fosta soție a lui Reghecampf nu vede cu ochi buni mutările "tricolorilor".
15.02.2024 | 17:44
Anamaria Prodan dura la adresa transferurilor lui Radu Dragusin si Horatiu Moldovan Degeaba iti treci in CV o echipa mare
Anamaria Prodan nu s-a lăsat impresionată de transferurile lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu este impresionată de mutările lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan la Tottenham, respectiv Atletico Madrid. Fosta impresară este de părere că cei doi trebuiau să aleagă un alt tip de echipe și l-a dat ca exemplu pe căpitanul lor de la echipa națională.

Anamaria Prodan, dură la adresa transferurilor lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan

Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan sunt jucătorii echipei naționale care au prins cele mai mari transferuri înainte de EURO 2024. Cu toate acestea, Anamaria Prodan nu s-a arătat impresionată de cele două mutări și a oferit un discurs dur la adresa “tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

“Acum, să știi că este foarte greu, din ce în ce mai greu. Și de asta eu am spus întotdeauna că un fotbalist trebuie să aleagă o echipă unde joacă.

Că degeaba îți treci în CV o echipă mare dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii. Deci, un manager trebuie să gândească cu mare atenție cariera jucătorului”, a declarat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, exemplu pentru “tricolori”

Fosta impresară este de părere că cei doi componenți ai României ar fi trebuit să aleagă echipe unde să joace, deci mai mici. Anamaria Prodan l-a dat ca exemplu pe Nicolae Stanciu în acest sens.

“Dacă vă aduceți aminte, când a mers la Anderlecht, Stanciu a avut șapte oferte pe bani foarte mulți. Am stat de vorbă și i-am zis ‘Gândește-te foarte bine ce vrei.

ADVERTISEMENT

Aici iei bani mai puțini, iar dacă te duci la Fenerbache iei de 5 ori mai mulți bani decât la Anderlecht’. Cam așa era raportul atunci.

Iar el mi-a spus ‘Poate la Fenerbache nu o să joc, dar vreau să fac un stop la Anderlecht. Și de aici să cresc’. Deci a fost o alegere fabuloasă. Și de bun augur pentru el. Putea să meargă să ia 2.5 milioane de euro la Fener, dar nu știu dacă juca.

ADVERTISEMENT

Azi, Stanciu e singurul fotbalist care oriunde a fost, în orice campionat din lume, a jucat și a fost campion. E singurul. Și nu știu dacă a mai existat unul care să fie campion cu fiecare echipă la care a fost”, a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT