Sport

Anamaria Prodan îi răspunde tăios lui Manea: “Eu am făcut transferul lui Drăguşin între cluburi! Florin m-a aşteptat să bem o cafea după”. Exclusiv

Anamaria Prodan a reacţionat pentru FANATIK la atacul lui Florin Manea şi i-a reamintit impresarului că i-a dat o mână importantă de ajutor când l-a dus pe Drăguşin în Italia.
13.01.2024 | 15:04
Anamaria Prodan ii raspunde taios lui Manea Eu am facut transferul lui Dragusin intre cluburi Florin ma asteptat sa bem o cafea dupa Exclusiv
Anamaria Prodan îi răspunde tăios lui Manea: "Eu am făcut transferul lui Drăguşin între cluburi! Florin m-a aşteptat să bem o cafea". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat reporterilor FANATIK la Londra, Florin Manea a pus tunurile pe mai mulţi oameni de fotbal din România, după transferul lui Radu Drăguşin. Impresarul a ironizat-o şi pe Anamaria Prodan, despre care spunea că a văzut-o recent la emisiunea iUmor, în timp ce el a rezolvat transferul lui Drăguşin la Tottenham.

Anamaria Prodan îi răspunde tăios lui Manea: “Eu pot face și film și emisiuni și fotbal și business. Sunt completă”

Anamaria Prodan nu a rămas datoare şi a reacţionat pentru FANATIK la ironiile lui Florin Manea. Răspunsurile impresarei au fost tot într-o notă ironică, dar i-a reamintit agentului lui Drăguşin că i-a dat o mare mână de ajutor în momentul în care l-a dus pe fundaş în Italia, la Juventus, în anul 2018:

ADVERTISEMENT

“Îl felicit din inimă pe Florin că a participat la acest transfer. Îl felicit că a știut lângă cine să stea să poată vedea cum se fac transferurile mari și să și participe la ele.

Cât despre emisiuni iUmor sau filme pe marile ecrane … nu are cum să vorbească pentru că nu înțelege. Eu sunt completă. Eu pot face și film și emisiuni și fotbal și business. Cam tot ce mișcă pe pământ eu pot să fac. Cu succes.

ADVERTISEMENT

“Florin să nu uite ceva… comisionul din vânzarea lui Drăgușin, ăla foarte micuț dar la vremea respectivă aer pentru el… eu i l am dat”

Florin își ia floricele vine la cinema și se uită la filmele mele, se uită la tv la emisiunile mele, învață de la mine cum se face business. Eu nu am cum să mă cert cu Florin căci îl cunosc de când era mic… pot doar să-i explic că este drum lung și pâine multă de mâncat până cineva poate sta lângă mine din toate punctele de vedere.

Încă o dată felicitări lui și fotbalului românesc. Felicitări lui Radu în primul rând căci el este artizanul. Iar Florin să nu uite ceva… comisionul din vânzarea lui Drăgușin, ăla foarte micuț dar la vremea respectivă aer pentru el… eu i l am dat… și aici avem și martori, Claudiu Florică și avocatul Marian Mihail.

ADVERTISEMENT

“Am făcut transferul lui Drăgușin în între cluburi în timp ce Florin m-a așteptat să bem o cafea după”

Eu cu ei am făcut transferul lui Drăgușin în între cluburi în timp ce Florin m-a așteptat să bem o cafea după. Această doamnă impresar pe care o vede Florin la tv este Unica și inegalabilă Anamaria Prodan care și prin Anglia l-a ajutat și cam toată viața a fost singura care în momentele grele și foarte grele a stat lângă el. 

Dar oamenii uită și când pot scoate capul după liniște absolută, mulți ani fac zgomot mare. Mă rog, sunt obișnuită cu zgomotul și de asta tac și îi las să se audă căci momentele lui Florin de glorie sunt foarte rare. Eu ma bucur pentru el și pentru acest moment al lui.

ADVERTISEMENT

Îi urez cât mai multe momentele de glorie, la mine sunt obișnuință… așa că zâmbesc și îl invit pe 6 februarie, la ora 18:00, la mall Băneasa, la premiera filmului meu “Complotul Bonelor” cea mai frumoasă comedie românescă, unde am rol principal și îi promit că nu îi iau bani pe bilet și nici pe floricele!”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român transferat vreodată. Tottenham a plătit 26 de milioane de euro celor de la Genoa, iar cu bonusuri mutarea poate ajunge la 30 de milioane de euro.

  • 3.000.000 de euro este salariul lui Drăguşin la Spurs
  • 260.000 de euro a plătit Juventus pentru Radu Drăguşin în 2018 celor de la Regal Sport
ADVERTISEMENT