Life

Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurenţiu Reghecampf: “L-au dat afară şi nu ştiam ce să mai facem”

Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara i-a reproșat fostului soț că ar fi luat mai multe obiecte din casă și i-ar fi transferat bani actualei iubite.
20.02.2022 | 10:26
Anamaria Prodan continua razboiul cu Laurentiu Reghecampf Lau dat afara si nu stiam ce sa mai facem
Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurenţiu Reghecampf. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a avut o nouă reacție în scandalul cu Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova a lămurit problema ceasurilor furate și a spus că el este cel care a cumpărat accesoriile de lux datorită contractelor importante pe care le-a avut în Emirate.

Impresara a făcut noi declarații și l-a acuzat pe fostul soț că ar fi luat din casă mai multe obiecte și chiar bani din contul lor comun, pe care i-a transferat Corinei Caciuc, noua lui parteneră, cu care va avea un copil.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a declarat, în cadrul unui interviu, că fostul soț i-ar fi transferat bani Corinei Caciuc, din contul lor comun, și că ar fi luat mai multe accesorii de lux din casă, pe care impresara le-a achiziționat singură.

Totodată, impresara l-a amenințat pe Laurențiu Reghecampf că va face publice contractele de antrenor din Arabia Saudită sau Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

“Tac din gură de rușinea lui. Noi nu munceam noi pentru banii ăia? Știi ce spune prin oraș? Zice ‘Ana n-a muncit o zi în viața ei, nu știe să facă bani. Eu pot să transfer banii oricând’. Nu poți, prietenul meu. Nu ai cum să transferi banii în contul Corinei.

Eu încă aflu acum despre tot felul de nenorociri, găsesc transferuri din contul nostru în contul Corinei. Care zeci de milioane?! Hai să terminăm cu milioane de euro câștigate de Reghecampf.

ADVERTISEMENT

El și echipa lui luau 1,9 milioane de euro. Te rog eu, lasă-mă. L-au dat afară și nu știam ce să mai facem. A stat șapte luni pe bară și nu-l mai voia nimeni.

Care câștiguri? Vrei să scot contractele lui? Îi ceream eu voie lui Reghecampf? Eu mi-am luat genți singură. Beleaua era că îmi lua gențile și ceasurile ca să le dea altora.”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf

În promo-ul podcastului cu Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a declarat că i-a cumpărat fostei partenere de viață mai multe accesorii de lux, nu doar ceasurile scumpe.

De asemenea, antrenorul Craiovei a mai spus despre Anamaria Prodan că este “plină de ură”.

“La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu.

Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că ‘sunt banii mamei’.

Pe bune?! Era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal? Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile.

E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât și face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe”, a declarat Reghecampf în cadrul podcastului “Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT