Sport

Laurențiu Reghecampf o acuză public de infidelitate pe Anamaria Prodan! ”Ai fost tu cea mai corectă? Îmi pare rău că nu am decis să mă despart de la scandalul acela cu Dan Alexa”. Video

Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit la podcastul lui Măruță! Pentru prima oară vorbește despre relația specială dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa și recunoaște că a suferit din dragoste la momentul faimoasei palme
18.02.2022 | 22:41
Laurentiu Reghecampf o acuza public de infidelitate pe Anamaria Prodan Ai fost tu cea mai corecta Imi pare rau ca nu am decis sa ma despart de la scandalul acela cu Dan Alexa Video
Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit la podcastul lui Măruță! Pentru prima oară vorbește despre relația specială dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa și recunoaște că a suferit rău la momentul faimoasei palme. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Separarea celor doi s-a transformat într-un mega-scandal în care fiecare îi reproșează celuilalt diferite comportamente considerate absurde.

Impresara își dorește ca antrenorul să fie decăzut din drepturile părintești când vine vorba despre copilul pe care îl au împreună.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, acuzată de infidelitate de Laurențiu Reghecampf

După o serie interminabilă de acuze reciproce, Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre presupusa infidelitate a fostei sale soții, Anamaria Prodan, și crede că ar fi trebuit să divorțeze după scandalul cu Dan Alexa, când impresara i-a dat o palmă după un meci fostului fotbalist.

”În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?

ADVERTISEMENT

Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci.

Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a declarat Reghe la cel mai nou podcast ”Acasă la Măruță”, care va fi în Youtube duminică, 20 februarie.

ADVERTISEMENT

Reghe, cadouri de sute de mii euro pentru Prodanca

Tehnicianul a mărturisit că i-a făcut multe cadouri scumpe fostei sale soții, care nu erau din banii mamei acesteia, așa cum a susținut în mai multe rânduri Anamaria Prodan.

”La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ea zicea: ‘Sunt banii mamei’. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria”, a continuat Reghecampf.

Reghe ar fi fericit dacă Prodanca ar începe o nouă relație

Actualul antrenor al Universității Craiova crede că răutatea arătată de Anamaria Prodan îi va dăuna fiului lor și speră ca fosta sa soție să-și găsească cât mai repede fericirea pentru a încheia acest circ mediatic.

”Am auzit-o de foarte multe ori: ‘eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu.

E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care la un moment dat îi vor dăuna lui Bebe. Ce treabă are ea cu Corina? Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea.

Sunt foarte fericit, o iubesc pe Corina, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.

Aș fi, probabil, cel mai fericit om din lume dacă și ea ar avea o relație, probabil atunci se va potoli. Băi, dar noroc am avut de femei. Dacă îmi aduc aminte și de Mariana… (n.r. – Mariana Pfeiffer, prima soție)”, a încheiat Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Chindia: 1,62 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT