Life

Laurențiu Reghecampf, la judecătorie pentru procesul de divorț. Anamaria Prodan, surprinsă cu piciorul în ghips, după bătaia din stradă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost așteptați astăzi, 26 septembrie, la Judecătoria Buftea pentru divorț, la doar trei zile de la bătaia din mijlocul străzii.
26.09.2022 | 12:45
Laurentiu Reghecampf la judecatorie pentru procesul de divort Anamaria Prodan surprinsa cu piciorul in ghips dupa bataia din strada
Judecătoria Buftea a dat sentința, după mai multe plângeri depuse de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT
26-09-2022
14:12

Anamaria Prodan, chemată la Judecătorie

După ce Laurențiu Reghecampf a părăsit sala de judecată în care a avut loc interogatoriul, judecătorii au decis să o cheme, pentru aceeași procedură, și pe Anamaria Prodan. În teorie, următorul termen, în cazul în care impresara nu se va prezenta, pentru interogatoriu și nici nu va aduce probele cu martori, așa cum solicitase inițial, divorțul lor ar putea fi prezentat. Trebuie însă precizat că, în acest caz, Laurențiu Reghecampf ar putea fi avantajat în fața magistraților, el având depuse, deja, la dosar, înscrisuri și consemnat interogatoriul, din postura de reclamant.

În altă ordine de idei, la Judecătoria Buftea, Laurențiu Reghecampf, deși nu a prea vorbit cu jurnaliștii, părea să fie extrem de afectat de cele întâmplate între el și Anamaria Prodan. Vânătaia, vizibilă în ciuda eforturilor sale de a o acoperi, și modul taciturn în care relaționa cu cei din jur indicau că antrenorul este departe de a fi în cea mai bună formă fizică sau psihică.

26-09-2022
12:19

Reghecampf a petrecut aproape o oră la audieri. Ce a spus avocatul la ieșire

După aproape o oră de audieri, Laurențiu Reghecampf a ieșit de la Judecătoria Buftea. La fel de tăcut, antrenorul s-a îndreptat spre mașină și a plecat spre casă. Avocatul lui ne-a precizat ca Reghecampf a fost interogat cu privire la divorțul de Anamaria Prodan și că s-a amânat soluționarea cauzei. 

26-09-2022
11:04

Laurențiu Reghecampf, primele declarații de la Judecătoria Buftea

Laurențiu Reghecampf a ajuns primul la judecătorie. Îmbrăcat sport, abătut și vizibil obosit, antrenorul a coborât din mașina care l-a adus în Buftea și s-a îndreptat hotărât către întâlnirea cu judecătorii.

“Nu pot vorbi! Vă rog să înțelegeți”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf, la judecătorie la câteva ore de la botezul fiului. Sursă foto: Fanatik
26-09-2022
10:32

Anamaria Prodan, cu piciorul în ghips la ieșirea de la INML

Imagini incredibile cu Anamaria Prodan, surprinse de România TV. Impresara a fost filmată ieșind de la INML cu piciorul în ghips și mâna imobilizată, la trei zile după scandalul cu Laurențiu Reghecampf.

După ce antrenorul a mers sâmbătă la INML, unde medicii i-au emis un certificat în care erau semnalate leziunile de la nivelul feţei, Anamaria Prodan a făcut acelaşi lucru, însă la trei zile de la scenele violente dintre ea și Reghe, surprinse în plină stradă, în Snagov. Răfuiala dintre cei doi soți care se află în plin proces de divorț a avut loc cu doar 48 de ore înainte de botezul micuțului Liam, băiețel pe care Reghe îl are împreună cu actuala parteneră de viață, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, la iesirea de la INML
Anamaria Prodan, la iesirea de la INML, cu piciorul în ghips și mâna imobilizată. Sursă foto: Captura RTV

Este o zi cât se poate de agitată în (încă) familia Prodan Reghecampf. La trei zile după bătaia epocală care a avut loc în mijlocul străzii, la Snagov, cei doi au mers la INML.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la Buftea

După ce, la prima oră a dimineții, Anamaria Prodan a fost la spitalul Floreasca din București, iar apoi la Institutul de Medicină Legala pentru a-și contabiliza vânătăile și rănile provocate de Laurențiu Reghecampf, impresara este așteptată la Judecătoria Buftea pentru divorț.

ADVERTISEMENT

În paralel, și Laurențiu Reghecampf, după un drum la INML trebuie să se prezinte la Buftea. Conform programului expus la Judecătorie, procesul fiind însă secretizat, este așteptată și depoziția martorilor. Iar cea care va fi audiată și va depune mărturie, sub jurământ, este Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsătorie a Prodancei.

Anamaria Prodan și Reghecampf, bătaie în mijlocul străzii

Vineri, 23 septembrie, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc un episod de o violență rar întâlnită în spațiul public. Cei doi s-au văzut față în față la Snagov, acolo unde, spune impresara, ajunsese Reghecampf pentru a împărți câteva invitații la botezul fiului său și al Corinei Caciuc, Liam.

ADVERTISEMENT

De la discuțiile pe care le-au avut pe tema legăturii antrenorului cu Bebe, fiul lor, cei doi au început să se certe, iar apoi s-au încăierat.

Atat Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan s-au lovit, reciproc, cu sălbăticie, antrenorul având,în urma conflictului ochiul stâng învinețit.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, conform informațiilor apărute în spațiul public, are și ea se suferit, un picior și o mână fiindu-i afectate după înfruntarea cu soțul ei.

De altfel, duminică, Anamaria Prodan ne mărturisea, în exclusivitate, ca nu poate ieși din casă. “Nu pot să ies din casă, am niște probleme”, declara Anamaria Prodan, pentru FANATIK, fără să dezvăluie însă cât sunt de grave.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf a avut o noapte plină, după ce și-a botezat fiul pe care îl are împreună cu tânăra Corina Caciuc.

Când s-au despărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Oficial, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai sunt împreună din vara anului trecut. În iunie 2021,  antrenorul confirma, în exclusivitate, pentru FANATIK că mariajul cu impresara a ajuns la final și urmează să divorțeze, după 15 ani de căsnicie.

Revenim cu amănunte!

ADVERTISEMENT