Life

Ce s-a întâmplat la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf! Evenimentul s-a desfășurat sub semnul secretului absolut

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul, pe micuțul Liam, în ce mai mare secret cu putință, creștinarea și petrecerea fiind sub semnul scandalului.
25.09.2022 | 22:05
Ce sa intamplat la botezul fiului lui Laurentiu Reghecampf Evenimentul sa desfasurat sub semnul secretului absolut
Lauențiu Reghecampf și Corina Caciuc, afectati de scandalul cu Anamaria Prodan, au transformat botezul lui Liam, fiul lor, într-o ”afacere secretă” / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și-a botezat fiul, pe micuțul Liam, la două zile după ce s-a bătut ca în ringul MMA cu cea care îi este, încă, soție, Anamaria Prodan. Și, pentru că evenimentul pus la cale alături de Corina Caciuc era, deja, umbrit, de scandalul cu soția lui, antrenorul a făcut tot ce i-a stat în putință să distragă atenția publică de la ceea ce se petrece.

Laurențiu Reghecampf a schimbat Biserica botezului în ultima secundă

Primul pas pentru a se asigura că nu va avea ochi nedoriți la botezul fiului său –  mai ales că al lui era vânat din cale afară după ce s-a bătut ca în curtea școlii cu Anamaria Prodan – a fost să schimbe în ultima secundă, Biserica unde avea loc creștinarea micuțului Liam.

ADVERTISEMENT

Inițial programată la Biserica Maicii Domnului din zona Dorobanți, totul fiind deja aranjat pentru a se bucura de o slujbă perfectă, creștinarea lui Liam, fiul lui Reghe și al domnișoarei Corina Caciuc, a avut loc în Tunari, la o biserică la care au putut muta, cu mari intervenții, botezul.

Între timp, la biserica cochetă din București, preotul aștepta. De la ora 15.30, atunci când, cu sinceritatea, femeia care vinde lumânări ne spunea că totul este aranjat pentru botezul copilului lui Reghe, până la 16.30, părintele a stat, cuminte, în Biserică. Purta costumația ceremonială, pregătise cristelnița și restul amănuntelor.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să vină”, spunea, din 15 în 15 minute, părintele, deja plătit pentru o prestație care nu mai avea loc. Și, fără să putem să îl bănuim de minciună pe un slujitor al Domnului – nici noi, nici bodyguarzii trimiși de familia lui Liam –  așteptam ca familia formată din căsătoritul Laurențiu Reghecampf și domnișoara Corina Caciuc să își facă apariția.

Schimbare de program și un preot ”țepuit”

Până pe la ora 16.30, părintele care urma să săvârșească slujba de creștinare a lui Liam a stat, răbdător, în Biserică. Cu toate acestea, în jurul orelor 16.25, unul dintre bodyguarzii trimiși să se asigure că nu vor exista incidente, a venit în fața presei și a anunțat că botezul are loc la o altă biserică.

ADVERTISEMENT

”Din cauza evenimentelor neplăcute petrecute în ultimul timp, s-a luat decizia să fie schimbată Biserica creștinării”, a anunțat, sec, dar vizibil stânjenit, tânărul care trebuia să aibă grijă să nu se petreacă evenimente neplăcute. Preotul, la rândul lui, părea șocat de ce se petrece.

preot biserica dorobanti
Preotul a plecat, dezamăgit, de la Biserica unde trebuia, inițial, să aibă loc botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf / Foto: Fanatik

Vizibil tensionat că a stat, degeaba, până la ora aceea, și-a dat jos costumația ceremonială și a plecat din Biserică. În urma lui a rămas femeia care are grijă de magazinul bisericesc. Nu a mai stat mult nici ea și, cu vizibilă părere de rău, a pus lacătul la ușa Bisericii Maicii Domnului și a armat alarma.

ADVERTISEMENT

Show la Clubul Diplomaților cu invitații de la botez

Petrecerea de creștinare a fiului lui Laurențiu Reghecampf a fost organizată la Clubul Diplomaților din Herăstrău. O locație în care și unei muște i-ar fi greu să intre fără să aibă acces. Bariera pusă la singurul punct de acces, dublată de prezența unor bodyguard descurajau intrarea nedorită al unor gură-cască.

Acolo, paznicii primiseră deja și o listă de invitați. Nu mulți, vreo 70-80 la număr. Mai mulți, culmea, din partea mamei decât din cea a tatălui, ne șoptește conspirativ unul dintre paznici. E adevărat, din partea lui Reghecampf erau oameni cu greutate, dar, preciza omul care a văzut la viața lui sute de evenimente, aceștia erau destui de puțini.

Culmea, gazdele, adică Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, fericiții părinți ai lui Liam, nu se grăbeau deloc să ajungă la eveniment. Mai mulți invitați, printre care și personaje precum Niro sau alte celebrități discrete ale lumii afacerilor, ajunseseră deja și așteptau ca gazdele să apară și ele.

Unii dintre invitați chiar goneau cu viteză uriașă pe acolo, bariera fiind, în repetate rânduri, în pericol dacă nu ar fi fost ridicată rapid, paznicii fiind nevoiți să o ridice, la cel mai mic semn primit pe telefon.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, intrare intempestivă la botez

Laurețiu Reghecampf și Corina Caciuc au ajuns la ora 19.00 fix la botez. Exact ora la care anunțaseră invitații că va începe paranghelia. În față, Reghe, într-un Rolls, cu iubita lui Corina în dreapta și, în spate, copilul, așezat într-o scoică.

La mică distanță, într-un Range – ultimul model, desigur – Asiana Peng, gimnasta care se iubește cu Luca Reghecampf, conducea, vizibil tensionată, mașina, avându-l în dreapta pe fiul cel mai mare al lui Laurențiu Reghecampf. Aceeași viteză, dădea impresia de coloană militară.

A treia mașină, una departe de a fi de lux, dar după numărul de înmatriculare părea tot din colecția lui Reghecampf, era condusă de o doamnă aflată la a doua tinerețe. La fel de grăbită, dădea impresia că nu ar fi oprit nici dacă ar fi lovit un om.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, secret absolut la botez

Mașinile lui Reghe, printre ultimele sosite la evenimentul desfășurat la Restaurantul Diplomat – pentru ca nimeni să nu poată fotografia din afară ceea ce se petrece la botez – au tras fix în fața intrării. Ca nu cumva, cineva, să surprindă o imagine cu Laurențiu Reghecampf, partenera lui de viață Corina Caciuc, sau fiul lor, Liam.

Motivul probabil este legat de faptul că antrenorul este vânăt la ochi după ce s-a bătut ca-n filme cu Anamaria Prodan, iar evenimentul este subiectul unei stricte exclusivități cu un trust de presă apropiat de nașul de botez al copilului.

Mai mult, antrenorul și actuala lui soție urmează să se întâlnească, după petrecere, la un alt eveniment delicat: la judecătorie, pentru a da explicații, amândoi, pentru ceea ce s-a întâmplat în mijlocul străzii, atunci când și-au împărțit, cu generozitate, pumni, palme, picioare și ”femeieștile” trageri de păr.

ADVERTISEMENT