Life

Anca Dimancea a făcut previziuni pentru următorii 20 de ani. Ce se va întâmpla cu omenirea: “O luptă crâncenă”

Anca Dimancea, previziuni pentru următorii 20 de ani. Ce se va întâmpla cu omenirea. Specialista a făcut dezvăluiri în premieră.
27.02.2024 | 09:12
Anca Dimancea a facut previziuni pentru urmatorii 20 de ani Ce se va intampla cu omenirea O lupta crancena
Anca Dimancea a făcut previziuni pentru următorii 20 de ani. Sursa foto: Captură Wownews
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a făcut previziuni pentru următorii 20 de ani. Specialista a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte omenirea anul acesta, dar și în viitor.

Anca Dimancea, previziuni pentru următorii 20 de ani. Avertisment pentru omenire

Specialista în zodiacul chinezesc a vorbit despre provocările cu care omenirea se va confrunta în următorii 20 de ani. Pe 4 februarie 2024 a început Epoca de Foc 9, care se va termina abia pe 4 februarie 2043.

ADVERTISEMENT

Totodată, Anul Dragonului de Foc vine cu câteva schimbări, iar omenirea va traversa mai multe tensiuni, dar și “teste”. Anca Dimancea a spus că războaiele nu se vor termina, ba chiar se vor accentua în următorii ani.

“O să ziceți că iar vă spun lucruri negative, dar vreau să vi le spun, pentru că e mai bine să fii informat, decât să vând gogoși, cum fac alții.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că e perioadă de foc, vine și cu o continuare, în anul Dragonului de foc pot continua războaiele, pot chiar să se accentueze. Deja văd că oamenii s-au obișnuit”, a explicat Anca Dimancea în cadrul emisiunii Wownews.

De asemenea, Anca Dimancea a mai vorbit despre cutremurele care pot apărea în Anul Dragonului, dar și alunecările de teren. Acestea nu vor fi doar în România, ci pe toată planeta.

ADVERTISEMENT

Țara noastră poate fi afectată de incendii, dar și Grecia și Turcia. Specialista în zodiacul chinezesc a spus că este posibil ca aceste două țări să fie lovite chiar și de alte probleme, cum ar fi atacuri teroriste. Ca să ne meargă bine, este bine să avem amuleta în Anul Dragonului.

“Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure, poate nu atât de mari ca în an de Șarpe, pot apărea alunecări de teren, cu case cu tot, râpe formate, niște transformări în ceea ce privește relieful, vor fi și pe glob mai mari. 

ADVERTISEMENT

Incendii foarte multe chiar și la noi în țară. Sudul e foarte afectat, vor fi foarte multe probleme, atacuri teroriste, violențe, asta aduce steaua 7, vorbim de Grecia, Turcia.

Faptul că lipsește apa din anul Dragonului, amuleta anului este obligatorie pentru acest an, ca să ne meargă bine și să avem echilibru”, a mai spus

Anca Dimancea a anunțat probleme cu anumite resurse

Anca Dimancea a mai vorbit, totodată, despre ce se va întâmpla la nivel global. Aceasta a anunțat incendii în sudul continentelor, dar și accidente și violențe în unele zone.

În alte regiuni, pot apărea chiar și inundații. Ar putea fi zone în care apa să fie prea multă, în timp ce în altele va fi prea puțină. Anca Dimancea a prezis, pentru următoarele două decenii, o luptă strânsă pentru apă pe planetă.

“Când vor fi incendii pe planetă în anumite zone, pe sudul oricărui continent, vor apărea și accidente, pentru că e steaua 7, răscoale, ieșiri în stradă și tot așa, ceva violent cu sânge în anumite regiuni, în alte regiuni pot apărea inundații și secetă masivă, de 5-6 luni la rând.

Regimul apei e dat peste cap, undeva e în exces, în alte zone e pe minus. Fac și o precizare în premieră, următorii 20 de ani îi văd să fie o luptă crâncenă pentru apa potabilă. Apa va fi din ce în ce mai puțină, la noi nu o să fie chiar așa”, a avertizat Anca Dimancea.

ADVERTISEMENT