Life

Anca Dimancea anunță cum atragem protecția și bunăstarea în casă. Este obligatoriu să faci acest lucru

Anca Dimancea dezvăluie secretele fericirii într-o casă. Cum să faci să nu existe probleme. Vei fi protejat și bunăstarea nu o să te ocolească
23.02.2024 | 21:30
Anca Dimancea anunta cum atragem protectia si bunastarea in casa Este obligatoriu sa faci acest lucru
Anca Dimancea anunță cum putem să atragem protecția și bunăstarea în casa în care trăim. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea nu a ezitat o clipă și a oferit mai multe secrete din zodiac. Astfel, cine dorește să aibă casa protejată, dar și să-și apropie bunăstarea, trebuie doar să citească următoarele informații.

Anca Dimancea, totul despre protecția și bunăstarea unei case. Cum să le atragi

Există, în mod categoric, câteva remedii care te vor ajuta să dobândești toate aceste lucruri. Dacă mulți oameni privesc cu teamă sau așteaptă diferite semne, Anca Dimancea explică detaliat, pas cu pas, tot ceea ce ai de făcut.

ADVERTISEMENT

„Există mai multe feluri de protecție în Feng Shui. Sunt remedii de un anumit tip. Remedii pentru casă, pentru locul de muncă, pandantive care au simbolurile folosite pe amulete și remediile din casă, chiar sunt inele pentru protecție și sănătate. Deci, depinde pentru ce urmărim protecția.

Există protecție împotriva oamenilor care nu ne vor binele. Protecțiile vin pe mai multe căi. Există rugăciunile, există mantrele, ritualuri, remediile, care sunt foarte puternice.

ADVERTISEMENT

Nu se face duș cu remediile și nu se intră în apa mării. Nu ascundeți remediile în spatele draperiilor, trebuie să fie vizibile ca să ne ajute”, a explicat Anca Dimancea, la WOWzodiac.

Și dacă tot suntem la cest capitol, ei bine, astrologul, de altfel specialist în tot ceea ce înseamnă zodiac chinezesc, a ținut să explice ceea ce se întâmplă. Anca Dimancea a oferit mai multe detalii despre Perioada sau Epoca de foc 9.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta a început pe 4 februarie 2024, dar, atenție mare, se va termina abia pe 4 februarie 2043. Întreaga perioadă pe care o traversăm face parte din Ciclul Inferior.

Astrologul a ținut să precizeze că fiecare tranziție are ca durată 20 de ani. Mai mult decât atât, tot ceea ce se petrece în aceste două decenii pare să influențeze atât evoluția societății, dar și a individului.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu energia casei

Anca Dimancea nu s-a ferit de cuvinte și a mai transmis că o locuință care nu este ocupată timp de șase luni, își pierde energia. De altfel, o nouă perioadă de Fengshui ne bate la ușă.

Ceea ce presupune că întregul design al casei trebuie modificat, mai ales că și energiile se schimbă. Ca să putem evolua constant și să nu rămânem pe loc, este chiar recomandat să dăm un refresh mediului în care trăim.

„O perioadă durează 20 de ani. Trebuie să facem schimbări pentru a nu avea probleme grave. Dacă nu ne schimbăm casa nu doar că o să stagnăm, ci o să dăm înapoi.

Amprenta casei se calculează în două săptămâni. Putem schimba casa prin accesorii, nu trebuie neapărat să vopsim pereții în culori.

Pe toată perioada lui 9 avem șansa să schimbăm lucruri. Din 20 în 20 de ani sunt schimbări majore pe pământ. Nu aruncați obiectele din casă, repoziționați-le. Culorile sunt primele la care trebuie să ne uităm. O casă care nu este ocupată 6 luni de zile, își pierde energia. Casa este altarul nostru”, a mai spus Anca Dimancea pentru sursa anterior citată.

ADVERTISEMENT