Life

Anca Dimancea știe ce zodii vor avea noroc din plin în septembrie 2023. Prosperitate și succes pentru acești nativi

Anca Dimancea cunoaște zodiile binecuvântate în septembrie 2023. Aceste semne au parte de câștiguri, progrese și reușite.
20.08.2023 | 10:00
Anca Dimancea stie ce zodii vor avea noroc din plin in septembrie 2023 Prosperitate si succes pentru acesti nativi
Anca Dimancea cunoaște zodiile binecuvântate în septembrie 2023. Aceste semne au parte de câștiguri, progrese și reușite. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea știe ce zodii vor avea noroc din plin în septembrie 2023. Prosperitate și succes pentru acești nativi. Renumitul astrolog a dezvăluit în emisiunea WowZodiac că prima lună de toamnă este lună de Maimuță și este un element Metal Yang.

Anca Dimancea cunoaște zodiile binecuvântate în septembrie 2023. Aceste semne au parte de câștiguri, progrese și reușite

Șobolan

Vine o perioadă proastă, agresivă, dar cu un mic ajutor de la Maimuță, aliatul său. Șobolanul are o dorință puternică de acțiune, dar poate fi tensionat pentru că bate pasul pe loc. Poate suferi în domeniul profesional.

ADVERTISEMENT

Bivol

Septembrie 2023 e o lună slabă, prost aspectată. Toamna aduce pierderi financiare și profesionale pe partea de clienți sau vânzări. Nu este o perioadă bună pentru a schimba locul de muncă sau alte lucruri. E bine să nu fie luate decizii importante până pe 15 septembrie.

Tigru

Prima lună de toamnă e cea mai proastă din an, e lună de ciocnire, dezastre și distrugeri. Indicat ar fi să nu riscați inutil cu banii, profesia sau relațiile. Nu veți câștiga nimic, ci dimpotrivă. Țineți cont să aveți de fiecare dată la voi amuleta călătoriilor când plecați la drum.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se multiplică steaua bolilor și a situațiilor de sănătate precare, urmăriți acest aspect mai bine dacă vă știți cu anumite sensibilități. Septembrie e o perioadă riscantă, Maimuța nu este de partea voastră. Pot apărea blocaje în parteneriate.

Dragon

E o lună de aliat, foarte bună pentru Dragoni. Aceștia au steaua victoriilor și a succesului în plan profesional și financiar. Dacă lucrurile nu încep cu dreptul sau nu continuă relativ bine, atunci apelați la un remediu.

ADVERTISEMENT

Șarpe

În septembrie Șarpele are steaua 1, adică a succesului și a victoriilor. E apreciat la locul de muncă, unde apare un salt profesional sau legat de bani. Se cere puțină răbdare și să nu se forțeze lucrurile. E o energie de care trebuie să se profite.

Cal

Se anunță o perioadă aspectată, doar că Maimuța preia controlul și îl ghidează din punct de vedere divin pe nativ. Septembrie aduce o mare putere, succes profesional și ajutor prin oameni pentru că Maimuța se cuplează cu steaua 8.

ADVERTISEMENT

Capră

Repliere, refacere a sănătății și prosperitate datorită stelei 8. E timpul perfect pentru a solicita o mărire de salariu pentru că Maimuța nu-i pune deloc bețe-n roate acestei zodii. Pot fi mici probleme de sănătate, dar nu sunt lucruri rele.

Maimuță

E o vreme puțin mai dificilă din cauza excesului de metal, de aceea trebuie să fie cu ochii în patru, mai alerți ca niciodată. Pot fi mici accidentări, dar și multe beneficii și prosperitate prin prisma stelei 8 care îi ajută foarte mult. Nu se creează penalizare.

Cocoș

Septembrie este perfectă pentru a face bani, pentru a recupera finanțe sau pentru a cere anumite drepturi legale. E o lună de iubire și cu un potențial ridicat de a învăța ceva nou la serviciu. E bine să profiți de toate șansele care apar în calea ta.

Câine

Maimuța și Câinele nu sunt prieteni buni și sunt incompatibili. Acest nativ are parte de obstacole și piedici venite de la alții sau chiar de la el. E o lipsă de comunicare, ceva care nu îi convine, de aia trebuie să stea departe de discuțiile în contradictoriu.

Mistreț

Această zodie are aceeași energie cu cea a Câinelui, dar are și penalizări în unele zile. Se cere o grijă majoră la decizii, să nu se facă pași importanți și să nu se certe în septembrie. Nu se fac achiziții și se evită prezența la procese.

ADVERTISEMENT
Tags: