Life

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta

Anca Serea a trebuit să apeleze la ajutorul doctorilor dintr-o unitate medicală. Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea.
01.10.2023 | 18:06
Anca Serea a ajuns de urgenta la spital Ce se intampla in aceste momente cu vedeta
Anca Serea a trebuit să apeleze la ajutorul doctorilor dintr-o unitate medicală. Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta soție a artistului Adrian Sînă a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta care i-a îngrijorat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ce le-a transmis frumoasa șatenă.

Anca Serea a trebuit să apeleze la ajutorul doctorilor dintr-o unitate medicală. Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea

Anca Serea a trebuit să apeleze la ajutorul medicilor dintr-o unitate medicală privată din Capitală. Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea de la Prima TV care este o persoană foarte activă și mereu în mișcare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva ore frumoasa șatenă a anunțat că a ajuns la spital pentru că are dureri destul de mari. A primit ajutor de specialitate imediat și urmează să mai facă alte analize pentru a afla cu exactitate de ce suferă.

„Așa a început duminica mea”, a scris soția lui Adrian Sînă, în dreptul unei imagini de pe Instagram în care apare cu branula în mână. Ulterior, vedeta a revenit cu mai multe informații despre starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Aștept încă rezultatele de la CT, este posibil să am apendicele inflamat și să intrăm în operație. Mulțumiri încă o dată pentru implicare și seriozitate medicilor!”, a completat Anca Serea.

Anca Serea, suspectă de apendicită

Anca Serea este suspectă în clipa de față de apendicită, însă frumoasa moderatoare speră să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală în acest sens. Prezentatoarea este încrezătoare și crede că totul se va încheia cu bine.

ADVERTISEMENT

Până la aflarea rezultatelor de la CT a rămas internată în spital, unde este urmărită de aproape de cadrele medicale. Din păcate, vedeta nu ajunge pentru prima dată pe mâinile doctorilor, ea suferind și de o anemie severă.

Se confruntă cu această problemă medicală de când avea în jur de 21 de ani. A aflat cum stau lucrurile, în realitate, abia când a devenit mamă pentru prima oară, la 22 de ani. De atunci lucrurile s-au agravat destul de mult.

ADVERTISEMENT

Totodată, frumoasa șatenă are un mare deficit de fier și trebuie să ia o serie de măsuri în ceea ce privește această problemă de sănătate. Anca Serea trebuie să-i acorde suficientă atenție, slăbiciunea și durerea de cap fiind simptomele care o alarmează de fiecare dată.

ADVERTISEMENT