Life

Anca Țurcașiu este pregătită să își refacă viața după divorț: „Toată lumea are nevoie de iubire”

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț dureros, dar este pregătită să își refacă viața, la circa doi ani de la separarea de fostul soț. Iată ce a spus artista despre această posibilitate.
07.06.2022 | 14:04
Anca Turcasiu este pregatita sa isi refaca viata dupa divort Toata lumea are nevoie de iubire
Anca Țurcașiu este pregătită să își refacă viața după divorț. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț, dar este pregătită să își refacă viața. Vedeta a mărturisit că toată lumea are nevoie de iubire, inclusiv ea însăși.

Anca Țurcașiu este pregătită să își refacă viața

Anca Țurcașiu spune că se simte mai bine ca niciodată. La 52 de ani, artista speră să își mai găsească iubirea, după un mariaj eșuat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta spune că este în plină formă și cu mai multă forță ca niciodată. Având în vedere că toată lumea are nevoie de iubire, nici Anca Țurcașiu nu face o excepție de la această regulă.

Referitor la o căsătorie, artista spune că nu se știe niciodată, deși nu ar mai dori să meargă din nou în fața altarului.

ADVERTISEMENT

„Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine”, a spus Anca Țurcașiu pentru Viva.

Cum a trecut Anca Țurcașiu peste divorț

Anca Țurcașiu a divorțat în 2020 de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, alături de care a fost 22 de ani. Aceasta a povestit că a reușit să treacă peste aceste momente grele cu multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că timpul este cel mai bun aliat al celor care suferă, pentru că el vindecă rănile.

„Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea …timpul este cel care până la urmă vindecă, este singurul medicament”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu s-a ferit să arate că a suferit după separare și spunea că cel mai important lucru este prezentul și conștientizarea faptului că ziua de azi este cea mai importantă, indiferent ce s-a petrecut în trecut.

Tocmai de aceea, Anca Țurcașiu se ocupă de noi proiecte și chiar a lansat o linie de haine în colaborare cu un brand.

ADVERTISEMENT