Life

Anda Adam, anunț despre al doilea copil! ”Așteptăm livrarea”

Anda Adam și soțul ei, Joseph, lucrează intens în dormitor, pentru că își doresc să aibă propriul lor copil! Vedetele au făcut anunțul!
13.03.2024 | 14:00
Anda Adam anunt despre al doilea copil Asteptam livrarea
Anda Adam și soțul lucrează la propriul copil. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Anda Adam l-a pus serios la treabă pe soțul ei și spune că așteaptă vestea cea mare, legată de copil! Cântăreața și omul de afaceri au dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că au plasat deja comanda, așa că nu ar fi de mirare dacă în următoarele săptămâni sau luni să aflăm că vor deveni părinți.

Anda Adam și soțul lucrează intens la copil

Artista și soțul, care i-a luat numele după căsătorie, ne-au mai spus că relația lor e în cea mai frumoasă fază și speră să îi țină așa și de acum înainte. Anda Adam ne-a mărturisit că Joseph e un bărbat extrem de atent și o cucerește de fiecare dată cu câte un cadou, în special cu flori, chiar și dacă nu există vreo ocazie specială.

ADVERTISEMENT

Joseph a mărturisit pentru FANATIK că îi place s-o răsfețe pe Anda Adam. Tot el ne-a zis că Anda e atât de ambițioasă și puternică încât reușește să facă orice vrea din el. Artista cunoscută pentru hit-ul „Poate fata” (plus multe alte melodii) ne-a spus și când a realizat cu adevărat că are forță.

Avea 17-18 ani când a știut că va avea viața pe care și-o dorea. Momentul în care a simțit că e liberă precum pasărea cerului a fost la un concert unde a cântat în fața a zeci de mii de oameni, pe vremea când colabora cu R.A.C.L.A.

ADVERTISEMENT

Momentul în care Anda Adam și-a dat seama că „poate fata”

„Momentul în care mi-am dat seama că poate fata era pe la 18 ani. De fapt, nici nu împlinisem 18 ani. Era momentul când am lansat piesa „Nu mă uita” cu R.A.C.L.A. și când am cântat prima dată pe scenă piesa asta în fața a 20.000 de oameni. Și acum mi-am dat seama: Bă, chiar poate fata!”, a declarat Anda Adam, pentru FANATIK.

Joseph a intervenit și ne-a zis că Anda Adam poate orice și îi iese, în general, cam tot ce își propune „Să zic așa, ce nu poate să facă? La ce ambiție și ce caracter puternic are, tot ce vrea, în general, obține, chiar și de la mine”, ne-a spus soțul Andei Adam.

ADVERTISEMENT

Soții Adam, anunț despre copil: „Așteptăm livrarea”

Diva și actorul din Miami Bici 2 sunt căsătoriți de trei luni și își doresc foarte tare un copil. Cei doi au copii din relațiile anterioare. Anda are o fată pe nume Evelin din căsnicia cu Sorin Nicolescu, actualmente cuplat cu Loredana Chivu. Joseph are, de asemenea, doi copii, un băiat și o fată de 5 ani.

„Da, ne-am gândit la copil. Cred că e ce am putea să mai punem într-o scrisoare pentru Moș Crăciun. Evident că ne dorim, dar acuma cum o vrea Dumnezeu”, a declarat Anda Adam, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„E plasată comanda, acuma așteptăm. Așteptăm să se fabrice. Acum așteptăm livrarea”, ne-au zis cei doi, semn că nu pierd deloc vremea în intimitate.

În continuare, Anda Adam și-a lăudat soțul, care îi face toate poftele, mai ales când nu se așteaptă.  „Eu i-am pregătit ceva frumos chiar de Valentine s Day, că e ziua lui chiar pe 14 februarie.

El mi-a pregătit și de 1 și de 8 Martie. Oricum, eu mă bucur și pentru un buchet de flori, iar el îmi ia flori și când nu există astfel de ocazii, ceea ce mi se pare super tare. Eu ador florile”, a completat Anda Adam.

 

ADVERTISEMENT