Life

Doliu în familia Andei Adam. Joseph, soțul său, a dat vestea tristă: „Plecarea prea rapidă a scumpului meu frate”

Anda Adam și soțul său sunt în doliu după ce unul dintre cei mai apropiați oameni a încetat din viață. Anunțul a fost făcut chiar de Joseph.
21.01.2024 | 16:13
Doliu in familia Andei Adam Joseph sotul sau a dat vestea trista Plecarea prea rapida a scumpului meu frate
Soțul Andei Adam a făcut un anunț devastator. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anda Adam și soțul său trec acum prin momente cumplite, după ce au pierdut o persoană foarte apropiată. Joseph Adam a mărturisit că „scumpul său frate” s-a stins din viață în mod surprinzător.

Anda Adam și soțul său sunt în doliu

Ziua de sâmbătă, 20 ianuarie 2024, a fost una tristă pentru Anda Adam și soțul său, cu care s-a căsătorit în mare secret.  Pe rețele sociale, Joseph a făcut un anunț tragic, mărturisind că „scumpul său frate” s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Devastat de durere, partenerul artistei a recunoscut că trece prin momente foarte grele, însă abia și-a găsit cuvintele pentru a-și exprima emoțiile după pierderea suferită.

Soțul Andei Adam a afirmat că, deși moartea i-a despărțit, îl va păstra mereu în sufletul său și nu-i va uita niciodată chipul. De altfel, a însoțit fotografia și cu o melodie tristă, care descria relația sa cu cel care a decedat.

ADVERTISEMENT

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprim durerea și tristețea mea pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului meu frate. Chiar dacă trupul său a plecat dintre noi, chipul lui rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Joseph Adam pe rețelele sociale. 

anda joseph adam frate mort instagram cămașă barcă ochelatri de soare
Anunțul făcut de partenerul Andei Adam.
Sursa foto: Instagram

Artista îi este alături în aceste clipe grele

Chiar dacă Joseph Adam trece acum prin momente dificile din punct de vedere emoțional, el se poate baza pe susținerea soției lui, așa cum se întâmplă de fiecare dată, după cum chiar ei au dezvăluit.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO, după lansarea filmului Miami Beach 2- producție în care Joseph și-a făcut debutul pe micile ecrane, cei doi au făcut dezvăluiri și despre căsnicia lor.

Anda Adam și bărbatul iubit pare că au găsit secretul unui mariaj fericit, după ce artista a mai trecut printr-un divorț în trecut. „Gelozii… mai răruţ că-i mai drăguţ! La fel şi conflictele! Normal că mai suntem geloşi, pentru că ne iubim foarte mult, dar cred că trebuie să dai şi motive foarte serioase ca să reacţionezi!

ADVERTISEMENT

De obicei, el ridică steagul alb, dar nu pot să zic că avem o regulă! Cred că în funcţie de starea fiecăruia! Cel care se simte mai bine un pic este şi cel care ridică primul steagul alb”, ne-a spus Anda Adam în luna noiembrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT