Life

Anda Adam, val de critici după ultimele imagini postate: ”Nu credeam că poate exista atâta edit într-o singură fotografie

Ultimele imagini publicate de Anda Adam au stârnit un val de critici la adresa vedetei. Nu puțini au fost cei care au acuzat-o că își editează fotografiile prea mult.
30.01.2023 | 09:24
Anda Adam val de critici dupa ultimele imagini postate Nu credeam ca poate exista atata edit intro singura fotografie
Anda Adam a atras critici dure după ultima imagine postată. Sursă foto: Instagram, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă la fel ca în cazul tuturor vedetelor, există persoane care o apreciază, în timp ce altele o critică.

Anda Adam, criticată dur pentru ultimele imagini postate

Recent, Anda Adam a publicat mai multe imagini pe contul de socializare. Deși au adunat mii de aprecieri, mulți au ales să și comenteze. Dacă unele persoane au felicitat-o pe artistă pentru modul în care arată la cei 42 de ani ai săi, iată că au existat și păreri contra.

ADVERTISEMENT

În imagini, Anda Adam, care s-a și căsătorit în urmă cu doar câteva săptămâni, în secret, se află pe o pârtie, la ski, într-o salopetă extrem de sexy, dar și cu un decolteu pe măsură.

Cei care au criticat-o pe artistă au făcut referire la modul în care aceasta își editează pozele. Unii spun că Anda Adam face abuz de filtre pe rețelele de socializare, în timp ce alții au acuzat-o că ar încerca să își ascundă vârsta.

ADVERTISEMENT

Iar comentariile nu s-au oprit. Au fost și persoane care i-au pus vedetei la îndoială frumusețea, iar unii s-au luat de machiajul destul de strident al Andei Adam.

„Nu credeam că poate exista atâta edit într-o singură fotografie…(…) Pai poze modificate si filtre isi pun si astea de 16-20 ani 😅toata lumea o face, e firesc sa îmbătrânim; „Numai poze trucate’, „În realitate ești cam urâtă’, „Au sunat ăștia că nu mai au glet pe stoc! Ghici unde e?”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de vedetă.

ADVERTISEMENT
Anda Adam a atras critici dure după ultimele imagini postate. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik
Anda Adam a atras critici dure după ultimele imagini postate. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik

Se pare însă că Anda Adam nu s-a lăsat intimidată de mesaje și a decis să dea o replică pe măsură. Aceasta susține că nu intră să își verifice comentariile, însă în mare a văzut despre ce este vorba.

Cum a reacționat Anda Adam în fața criticilor

Artista spune că are dreptul să posteze ce vrea pe contul ei personal de socializare și de asemenea, poate să folosească orice filtru își dorește, astfel încât imaginea să arate așa cum ore ea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anda Adam a lansat un atac și la adresa fetelor care au comentat la postare, care la rândul lor apelează la fel de fel de filtre de pe Instagram pentru a arăta diferit.

„Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți, ori sunt foarte frustrați, ori sunt foarte răi. Dar îmi imaginez că viața lor este tristă, să n-ai ce face și să comentezi.

Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu! Că așa vreau eu.  (…) Voi, fetelor, astea șmechere, care comentați, și voi le folosiți. Rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema?”, a fost o parte din replica Andei Adam.

Totodată, artista a mai adăugat că filtrele nu schimbă fizionomia unei persoane și doar maschează anumite imperfecțiuni, precum cearcăne, ori riduri.

Mai mult de atât, Anda Adam a spus că nu se va opri și va posta tot ce își dorește pe contul ei de socializare.

Iar cazul Andei Adam nu este izolat. Și alte artiste celebre precum Ruby au ajuns să fie criticate de fani pentru postările de pe conturile de socializare. 

ADVERTISEMENT
Tags: