Sport

Andorra nu se sperie de România: ”Obiectivul nostru este să luăm cele 3 puncte!”

Căpitanul naționalei Andorrei, Marc Pujol, a venit extrem de montat la București și a anunțat obiectivul îndrăzneț pentru meciul cu România.
14.10.2023 | 20:30
Andorra nu se sperie de Romania Obiectivul nostru este sa luam cele 3 puncte
Căpitanul naționalei Andorrei, Marc Pujol, a venit extrem de montat la București și a anunțat obiectivul îndrăzneț pentru meciul cu România
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Ciprian Marica a mărturisit că nu este mulțumit de modul în care arată echipa națională, de jocul neconvingător al ”tricolorilor” și a tras și un semnal de alarmă în privința selecționerului.

Andorra a pus gând rău României

În conferința de presă premergătoare meciului cu România de pe Arena Națională, programat duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45, veteranul Andorrei, Marc Pujol (41 de ani), a transmis un avertisment pentru ”tricolori”.

ADVERTISEMENT

”Cred că sunt favoriți, dar vrem să le facem o misiune dificilă. Un punct poate fi ceva bun pentru noi. Obiectivul nostru rămân însă cele 3 puncte! Dacă ar fi să luăm un punct ar însemna ceva mulțumitor pentru noi. România are o idee de joc foarte bună”, a declarat Pujol, care are 110 selecții în prima reprezentativă a Andorrei.

Selecționerul Luis ”Koldo” Alvarez a vorbit în termeni laudativi despre selecționata lui Edi Iordănescu și consideră că ”tricolorii” și-au demonstrat forța prin faptul că nu au pierdut nicio partidă în grupă.

ADVERTISEMENT

”Cred că în această grupă România este echipa care a demonstrat cel mai bine că este o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că România n-are nicio înfrângere până acum arată ceva despre adversarii noștri”, a spus el.

Stanciu, cel mai bun ”tricolor”

Tehnicianul formației din Andorra este conștient de faptul că este dificil să plece cu puncte de pe Arena Națională, dar își dorește ca elevii săi să aibă o prestație care să îngreuneze cât mai mult sarcina ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

”România este clar favorită prin calitatea și valoarea de piață a jucătorilor. Vrem să demonstrăm ceva în jocul de mâine. Este un mare păcat că nu vor fi suporteri, dar faptul că vor veni mai mulți copiii care să se bucure de echipa națională este perfect.

Sunt mai mulți jucători români pentru care trebuie luate măsuri. Este foarte complicat pentru că va veni oricând cineva cu calitate. Nu e Coman, vine Drăguș. Nu e Dennis Man, vine Moruțan. E diferență mică între jucătorii lor din lot. Stanciu e jucătorul care mi se pare cel mai bun”, a afirmat Luis ”Koldo” Alvarez.

ADVERTISEMENT

Remiza înregistrată de naționala României la Budapesta cu Belarus, scor 0-0, a atras inevitabil o serie de nemulțumiri. Lumea fotbalului din România i-a pus la zid atât pe jucători, cât și pe selecționer. Edi Iordănescu susține că nu este tratat nici măcar cu minimum de respect.

ADVERTISEMENT
1,20 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „total goluri: peste 2” la meciul România - Andorra