Life

Andra, criticată dur de fani pentru cum s-a afișat la un eveniment: “O sa ajungi la Gabriela Cristea. Adio, talie”

Andra Măruță, criticată dur de fani pentru cum a apărut la un eveniment. Ce i-au reproșat internauții după ce au văzut-o așa.
14.11.2023 | 20:07
Andra criticata dur de fani pentru cum sa afisat la un eveniment O sa ajungi la Gabriela Cristea Adio talie
Andra Măruță, criticată dur pentru cum a apărut la un eveniment. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Măruță a fost criticată dur de fani pentru cum a apărut la un eveniment. Internauții s-au legat de aspectul fizic al juratei de la Românii au talent.

Andra Măruță, criticată dur pentru cum a apărut la un eveniment. Ce i-au reproșat fanii

Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Și-a început cariera muzicală de mai bine de 20 de ani și a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Cu toate că are mulți fani, Andra nu a scăpat de criticile venite din partea internauților. Vedeta a cântat la un eveniment, însă a fost taxată dur pentru apariția pe care a avut-o.

De curând, jurata de la Românii au talent a susținut un concert unde a fost îmbrăcată într-o rochie elegantă, scurtă, cu inserții de pietricele. În picioare a purtat o pereche de pantofi cu toc. Artista a cântat și a dansat în fața oamenilor prezenți la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au atras atenția vedetei și s-au legat de aspectul ei fizic, spunându-i că s-a îngrășat. Mai multe persoane au lăsat comentarii la un videoclip în care Andra întreține atmosfera la un eveniment.

“Gata, s-a dus și Andra, îi place dulcele. A devenit o băbuță de 70 de ani”, “Trebuie să modifice ușile”, “Știi vorba aia, banii îngrașă”, “Parcă seamănă cu soacră-mea”, “Poate vă aud că mai spuneți ceva de Loredana Groza”, “Are foi de arc la suspensie”, “Adio, talie”, sunt câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la clipul video de pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Alte persoane au comparat-o pe Andra cu Gabriela Cristea. Prezentatoarea de la Antena Stars este, de asemenea, criticată pentru aparițiile sale din ultimii ani.

“Gabriela Cristea cântă?”, “O să ajungi ca Gabriela Cristea, mare te-ai făcut”, “Seamănă cu Draga Olteanu Matei, dar vocea e super”, mai sunt câteva comentarii.

ADVERTISEMENT
Andra Măruță
Andra, criticată pentru cum a apărut la un eveniment. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik

Pe de altă parte, au fost și persoane care i-au luat apărarea cântăreței, spunând că nu contează atât de mult aspectul fizic, din moment ce este o artistă atât de talentată.

“Toți cred că artiștii nu se îngrașă și sunt veșnic tineri”, “O femeie deosebită și arată super bine pentru vârsta ei”, “Singura greutate pe care o deține Andra este vocea”, au mai scris internauții.

ADVERTISEMENT