ADVERTISEMENT
Life

Andra, declarație neașteptată despre manele. Ce a spus artista despre acest stil muzical

Autor: Alexa Serdan | 05.05.2021 | 17:28
Andra, declarație neașteptată despre manele. Ce a spus artista despre acest stil muzical
Andra, declarație neașteptată despre manele. Ce a spus artista despre acest stil muzical. Sursa foto: Instagram.com

Andra a făcut o declarație neașteptată despre manele, frumoasa brunetă spunându-și deschis  părerea despre acest stil muzical. Vedeta a precizat că a avut și propuneri în această privință acum ceva vreme. 

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost la un pas să schimbe registrul muzical când era la începuturile carierei sale artistice. Artista a dezvăluit abia acum că a primit propuneri din partea unui impresar foarte cunoscut pe vremea în care avea numai 11-12 ani.

Soția prezentatorului Cătălin Măruță a fost întrebată la momentul respectiv dacă vrea să înregistreze câteva manele, Andra lăsând de înțeles că cel care nu a fost de acord cu această decizie a fost chiar tatăl său, Alexandru Mihai, care ani la rând i-a fost impresar.

Andra, propunere pentru manele. Cine i-a oferit această șansă

„La început, pentru că eu cântam cu orchestra familiei la evenimente, cântam toate stilurile, puteam să aleg înspre ce vreau să merg. Puteam să cânt manele, puteam să cânt muzică populară sau muzică ușoară.

ADVERTISEMENT

Am avut și propuneri la vârsta aceea de la Dan Bursuc țin minte, la 11 – 12 ani, să înregistrez câteva manele și să cânt, doar că tata…”, a povestit Andra în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube.

„Tu puteai să fii Andra, fetița de aur”, a completat fostul prezentator de la Antena Stars.

„Puteam să fiu Andra, fetița minune”, a mai adăugat soția lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Vedeta din Câmpia Turzia, pe numele ei real Alexandra Irina Mihai, a cântat o perioadă lungă la nunți și botezuri, în jurul vârstei de 13 ani având loc marele ei debut pe scena muzicală. Andra a fost luată sub aripa lui Costi Ioniță, prima melodie scoasă pe piață fiind de un real succes.

Frumoasa brunetă a debutat cu melodia „În noapte mă trezesc”, mărturisind în urmă cu ceva vreme că nu are probleme legat de manele. Ba mai mult decât atât, nu ar spune „Nu” unei colaborări cu Florin Salam, cunoscut ca regele acestei industrii.

ADVERTISEMENT

„Florin Salam e o voce foarte mare, cântă foarte bine. Nu m-am gândit la o colaborare, dar dacă ar fi, aș spune „Da”. Eu nu am niciun fel de problemă”, spunea solista în trecut într-o emisiune de la Kiss FM, potrivit b1.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!