Life

Andra, dezvăluiri intime la Românii au Talent: „Eram focoasă și dornică să îmi dea sărutul”

26.04.2021 | 23:51
Andra dezvaluiri intime la Romanii au Talent Eram focoasa si dornica sa imi dea sarutul
ADVERTISEMENT

Andra a făcut dezvăluiri intime la „Românii au talent”. Artista și-a adus aminte de tinerețe și de vremea când era focoasă și dornică să primească un sărut.

Totul a pornit de la piesa „Sărutul nopților de rai”, lansată de Andra în anul 2005. Melodia a fost intrepretată cu patos de o concurentă, lucru evidențiat de Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a impresionat pe cei patru jurați cu interpretarea sa. Ea s-a declarat o mare admiratoare a soției lui Cătălin Măruță.

Andra, dezvăluiri intime la Românii au Talent: „Eram focoasă și dornică să îmi dea sărutul”

Aura Bolozan a interpretat cu patos melodia Andrei, lucru scos în evidență de Florin Călinescu: „ești fenomenală! dacă ăla nu-ți dă sărutul, își ia o bătaie…”

ADVERTISEMENT

„Băi, frate, atâta Gipsy Kings…Numai ăia mai trăiau așa. Dă-i sărutul, nemernicule!” a exclamat Călinescu. Andra a intervenit și ea în discuție: „oare cine a cântat piesa asta, mama ei de treabă?” Cine a cântat-o atât, cu patos și cu …”

După ce s-a aflat cine a făcut-o, actorul a ținut să precizeze că lucrurile s-au mai schimbat, odată cu trecerea timpului: „după atâția ani de căsnicie, nu mai ești asa de…,” i-a spus el cântăreței.

ADVERTISEMENT

Replica artistei a venit rapid: „când am cântat piesa asta, eram și eu la fel de focoasă și de dornică să-mi dea sărutul. E o melodie foarte frumoasă. Mie mi-a adus aminte de un cântec frumos, m-a emoționat,” a spus Andra.

Solista s-a declarat impresionată și de prestația concurentei: „am văzut foarte mult patos, foarte multă dorință de a reuși și mă emoționează oamenii ăștia ca tine, care vin să-și spună povestea, să-și pună dragostea pe tavă în fața noastră și în același timp să le demonstreze celor care nu cred în ei că alții îi pot aprecia.”

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a explicat că viața tinerei se va schimba. Aura a mers mai departe cu patru de da și a ajuns în etapa următoare a showlui de talente. Ea a explicat că își dorește ca familia ei să fie mândră de ea și că melodia nu se referă la un bărbat, deși a venit însoțită de iubitul ei.

ADVERTISEMENT