ADVERTISEMENT
Life

Andra, taxată dur de Florin Călinescu, la Românii au talent: ”Acum face mișto de mine”

Autor: Alexa Serdan | 19.03.2021 | 21:39
Andra, taxată dur de Florin Călinescu, la Românii au talent: ”Acum face mișto de mine”
Andra, taxată dur de Florin Călinescu, la Românii au talent: ”Acum face mișto de mine”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andra a fost taxată dur de Florin Călinescu în cadrul emisiunii „Românii au talent” după ce un grup de concurenți i-a adus aminte de show-ul „Chestiunea zilei” pe care l-a moderat o perioadă foarte lungă de timp în trecut. 

ADVERTISEMENT

Actorul a mărturisit că foarte multe vedete din ziua de azi au trecut pragul emisiunii sale, precizând că unii fac mișto de el în momentul de față. Înțepătura a fost făcută la adresa soției lui Cătălin Măruță, care i-a fost invitată când era la începutul carierei muzicale.

Președintele Partidului Verde are foarte multe amintiri frumoase din perioada în care modera emisiunea „Chestiunea zilei”, făcând o dezvăluire remarcabilă și despre un alt coleg de la Pro TV, Smiley, care spune că nu a fost invitat în show-ul lui Călinescu.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu, acid la adresa Andrei. Ce a putut să spună la Românii au talent

Florin Călinescu l-a contrazis pe Smiley căruia a ținut să-i reîmprospăteze memoria și i-a spus că a fost în emisiunea sa alături de trupa Simplu. Juratul de la „Românii au talent” a ținut să mai adauge că în perioada acea iubitul Ginei Pistol nu era vedetă.

„Am fost de două ori invitat la Chestiunea zilei, pe vremuri. Unul dintre cei de aici are acum 41 de ani și a fost invitat la emisiune. Atunci era mic”, a declarat unul dintre reprezentanții grupului de karate, care a urcat pe scena de la „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„Ia. Uite, măi, și el a fost invitat la Chestiunea zilei. Ca să vezi. Mulțumesc frumos. Ce amintire frumoasă”, a spus Florin Călinescu.

„Și eu am fost la Chestiunea zilei. Da, am fost când m-am lansat”, a ținut să adauge colega sa de emisiune, Andra.

ADVERTISEMENT

„Auzi, mă, și asta s-a lansat la mine și acum face mișto de mine. Ai auzit, Smiley? Stai, că îmi aduc aminte și de pârliții ăștia”, a continuat actorul și juratul de la Pro TV.

„Eu nu am fost”, a spus la rândul său Smiley. „Ba ai fost. Cu trupa Simplu ai fost. Nu erai vedetă atunci”, a completat Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!