Life

Andra, gafă de proporții la Românii au talent. Ce gest a făcut jurata de la Pro TV

09.02.2021 | 13:06
Andra gafa de proportii la Romanii au talent Ce gest a facut jurata de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Andra a fost protagonista unei gafe de proporții în timpul filmărilor pentru show-ul „Românii au talent”. Jurata de la Pro TV a uitat de tot și s-a angajat într-o conversație telefonică chiar în timp ce un concurent urca pe scenă. 

Momentul savuros în care îndrăgita cântăreață vorbește de zor la telefon cu partenerul ei de viață, prezentatorul Cătălin Măruță, a fost difuzat pe micile ecrane în ediția de luni, 8 februarie. Vedeta nu pare să bage de seamă că cineva se pregătește.

ADVERTISEMENT

Artista continuă să vorbească la mobil chiar și atunci când începe numărătoarea inversă pentru a intra în scenă concurentul de la Românii au talent. Andra îi explică soțul ei cum să pună apă în rezervorul de la cuptor, fără a realiza că nu are timp suficient.

Andra, moment inedit la Românii au talent. A uitat să închidă telefonul

Prezentatorul de la „Apropo TV”, Andi Moisescu îi atrage subtil atenția colegei sale de la masa juriului de la „Românii au talent”, acela fiind momentul în care Andra își dă seama că trebuie să încheie conversația pe care o are.

ADVERTISEMENT

„Măi, Andra, hai…”, îi spune Andi Moisescu cântăreței, informează cancan.ro.

„A, după mine stați? Hai că dacă stați după mine…hai că sunt la filmări. Iubire, vezi că rezervorul cuptorului e gol, trebuie să pui apă în el. Te iubesc, pa!”, este replica pe care Andra i-o adresează lui Andi.

Artista a fost criticată dur de Florin Călinescu în cadrul aceleași ediții după ce a fost foarte fermă și vehementă cu unul dintre concurenți. Șatena i-a dat „Nu” lui Alexandru Zeta, gestul ei fiind taxat de actor, care a comparat-o cu fostul jurat, Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

„Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin.

E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, i-a spus Florin Călinescu cântăreței.

ADVERTISEMENT