Life

Andra Gogan, omagiu pentru Raisa, fetița ucisă pe trecerea de pietoni. Gestul făcut de vloggeriță

Andra Gogan i-a adus un omagiu fetiței ucise pe trecerea de pietoni de către un polițist, Raisa, care avea doar 13 ani. Vloggerița i-a dedicat câteva versuri Raisei.
18.01.2022 | 12:32

Andra Gogan a aflat recent că Raisa Nicoleta, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, era unul dintre cei mai mari fani ai ei. Vloggerița a distribuit un videoclip în care cântă o piesă în memoria fetiței.

Celebra influenceriță a cântat la chitară piesa “Aleluia”, pe care a lansat-o în 2013. Tânăra a aflat mult prea târziu cât de mult o admira Raisa.

ADVERTISEMENT

Andra Gogan, omagiu pentru Raisa

Andra Gogan este una dintre cele mai apreciate vloggerițe ale tinerei generații și are peste un milion de abonați pe YouTube. De asemenea, este urmărită de peste 9 milioane de persoane pe TikTok, acolo unde postează des cșipuri video.

Tânăra este îndurerată de vestea morții Raisei, fetița de 13 ani care a fost ucisă de un polițist, chiar pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

Vloggerița a făcut un gest incredibil și i-a dedicat Raisei câteva versuri ale melodiei “Aleluia”, lansată în 2013. Raisa Nicoleta o îndrăgea foarte mult pe Andra Gogan, însă vloggerița a aflat acest lucru abia după moartea ei.

Fetița a postat, recent, un duet muzical cu Andra Gogan pe rețelele sociale, duet care a ajuns ulterior la influenceriță. Internauții au avut grijă ca tânăra de 23 de ani să primească toate clipurile video ale Raisei, pentru ca Andra să vadă cât de mult o aprecia.

ADVERTISEMENT

“Pentru Raisa.. Dumnezeu să o odihnească în pace.”, a scris Andra Gogan în mediul online, la clipul video postat de Raisa pe TikTok.

Vedeta i-a dedicat câteva versuri emoționante fetiței care și-a găsit sfârșitul mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

“Poți sa-ncerci/ Să prinzi luna căzută în puț/ Sau să dai unui om necăjit un bănuț/ Oricine poate visa, poate să spere/

Dacă-n sufletul tău stă de veghe Iisus/ Nu-i nimic mult prea greu/ Și nici cerul prea sus/ Și-auzi îngerii cum cântă, Aleluia.”, sunt versurile melodiei interpretate de Andra Gogan.

Raisa Nicoleta, ucisă la 13 ani de un polițist, pe trecerea de pietoni

Raisa Nicoleta a fost înmormântată sâmbătă, 15 ianuarie, într-un sicriu alb, la Cimitirul din Chitila.

Familia și apropiații au condus-o pe ultimul drum, iar cei care nu au cunoscut-o personal au venit să aprindă o lumânare. Sicriul fetiței a fost înconjurat de flori și jucării.

Polițistul care a lovit-o pe copilă are 27 de ani și a fost plasat sub control judiciar. A fost acuzat de ucidere din culpă. Acesta s-ar fi aflat în misiune la momentul producerii accidentului, pe 13 ianuarie, pe Strada Laminorului din Capitală.

Raisa a murit pe loc în urma accidentului, iar prietena ei, în vârstă de 11 ani, a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT