Life

Andra, reacție neașteptată la Românii au talent, după ce Dragoș Bucur și-a schimbat votul în cazul unei concurente: “Scorpia de la masa juraților”

Andra a avut o reacție complet neașteptată la Românii au talent. O vom vedea în doar câteva ore, iar Dragoș Bucur pare a fi vinovatul.
07.04.2023 | 18:27
Andra reactie neasteptata la Romanii au talent dupa ce Dragos Bucur sia schimbat votul in cazul unei concurente Scorpia de la masa juratilor
Andra, reacție neașteptată la Românii au talen. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe scena de la Românii au talent, în ediția de vineri, 7 aprilie, vom avea parte de numeroase momente spectaculoase. Unul dintre ele însă o va face pe Andra să aibă o reacție complet neașteptată. De vină ar fi chiar bunul ei coleg, Dragoș Bucur.

Moment neașteptat la Românii au talent

În ediția din 7 aprilie de la Românii au talent, pe scenă urcă Luiza Dushkova. Tânăra are 29 de ani și vine din Sofia, Bulgaria. Aceasta este artist de circ și execută un număr de jonglerie cu o bilă. Povestea ei este una cât se poate de frumoasă.

ADVERTISEMENT

Nu a fost însă suficientă pentru a-i impresiona pe Dragoș Bucur ori pe Andra. Luiza și-a deschis o școală de circ în Bulgaria și adoră jongleriile. De asemenea, tânăra le-a mai povestit juraților că numeroși oameni au devenit interesați de acest domeniu.

”Prima oară a fost pasiune, dar apoi am început să fac asta pentru bani. Am deschis o școală de circ în Bulgaria, o companie. O mulțime de oameni sunt implicați. Pasiunea mea a devenit molipsitoare în jur. Îmi plan jongleriile. Oamenii de știință au dovedit că jongleria este foarte utilă pentru creier.

ADVERTISEMENT

Dacă jonglezi o oră pe zi sau măcar 15 minute pe zi, estimările spun că îți mărești capacitatea creierului cu 15%. Nu e un efect temporar, e un efect de durată. Bila de cristal este prietenul meu cel mai bun. (…) Am mai multe lucruri care vă vor surprinde”, a spus concurenta, după numărul său.

Primul care a luat cuvântul a fost Mihai Bobonete, faimosul actor din Las Fierbinți. Acesta s-a arătat impresionat de numărul concurentei. Mai mult de atât, el a spus că își dorește să vadă și alte astfel de numere, în etapa următoare de la Români au talent. De cealaltă parte însă, Dragoș Bucur nu a fost prea încântat.

ADVERTISEMENT

Gestul făcut de Dragoș Bucur în fața Andrei

Juratul de la Românii au talent a făcut comparație cu alte numere și i-a reproșat concurentei că a arătat prea puțin. ”Eu sunt nevoit să compar cu alte numere asemănătoare. Și cel puțin asta e părerea mea. Ai arătat foarte puțin, nu suficient cât să zic că e un număr de Românii au talent.”, a spus acesta.

Andi în schimb a fost mulțumit de ce a văzut și speră la ceva mai spectaculos. Mai departe, Mihai Bobonete i-a dat concurentei un ”da”, iar la fel a făcut și Andi Moisescu. Surpriza a venit însă în momentul în care Andra a luat cuvântul.

ADVERTISEMENT

Artistei i-a plăcut costumația, însă nu a fost impresionată de moment, astfel că a dat un ”nu”. ”Mi-a plăcut foarte mult costumația, dar într-adevăr așteptam să se întâmple ceva mai spectaculos. Din păcate este un nu”, a spus Andra.

La scurt timp, Dragoș Bucur și-a schimbat părerea. Pentru că Luiza a promis lucruri mai spectaculoase, acesta a decis să îi dea o șansă concurentei. Acest lucru a bulversat-o complet pe Andra, care s-a simțit precum o ”scorpie” față de concurentă.

”Mi-a sărit o geană când am văzut ca Dragoș își schimbă votul. (…) Scorpia de la masa juraților a dat ”nu””, a spus Andra, după ce Luiza a părăsit scena de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT