Life

Cătălin Măruță și Andra, anunț despre fiica lor, Eva, chiar în ziua în care au plecat în vacanță: „Voi fi mereu aici!”

Cătălin Măruță și Andra au surprins pe toată lumea cu mesajul despre fiica lor, Eva, chiar în ziua în care au plecat în vacanță.
24.07.2023 | 13:20
Catalin Maruta si Andra anunt despre fiica lor Eva chiar in ziua in care au plecat in vacanta Voi fi mereu aici
Cătălin Măruță și Andra, mesaj pentru fiica lor, Eva Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță și Andra formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz Au doi copii, Eva care abia a împlinit opt ani și David în vârstă de 12 ani. Și pentru că nu de puține ori Andra și Cătălin își surprind copiii cu diverse cadouri sau vacanțe, așa s-a întâmplat și de data aceasta. Iată unde au plecat cei patru.

Cătălin Măruță și Andra au făcut un anunț despre fiica lor, Eva, în ziua plecării în vacanță

Cătălin Măruță, Andra și copiii lor au plecat în vacanță într-o zi specială. Cei patru și-au făcut bagajele și au plecat în concediu chiar în ziua în care Eva a împlinit opt ani. Ca o domnișoară adevărată, Eva s-a bucurat de o zi de răsfăț alături de prietenele ei cu o zi înainte. Însă locul în care a plecat micuța alături de părinții și fratele ei este de vis.

ADVERTISEMENT

Cei patru se relaxează și de această dată departe de țară, așa cum au făcut și în anii trecuți. Și de data aceasta, Andra , Cătălin, Eva și David și-au propus să își țină admiratorii la curent cu peripețiile din călătorie.

Cătălin Măruță și Andra au vorbit despre locul special pe care îl ocupă Eva și David în viața lor

Ziua de naștere a Evei nu putea trece fără o urare binemeritată pe Instagram. Așadar, la o fotografie din vacanță cu toți patru, Cătălin Măruță a scris și un mesaj emoționant pentru fiica lui.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani minunați, iubirea noastră! Astăzi este o zi specială pentru tine, deoarece împlinești 8 ani, de când ai venit pe lume. Fiecare zi petrecută cu tine este o aventură minunată, iar privirea ta plină de curiozitate și zâmbetul tău dulce au adus mereu lumina în jurul nostru. Te iubim, Eva”, a fost mesajul prezentatorului Pro Tv.

Andra nu a rămas indiferentă și, desigur că a completat și ea șirul urărilor. “La mulți ani, Eva! Ești o fată inteligentă și curajoasă, și știu că vei face lucruri minunate în viitor. Te sustin necondiționat și voi fi mereu aici, îndrumându-te și iubindu-te în fiecare pas pe care îl faci”, a iubita cântăreață pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv și soția lui, privați de intimitate din cauza copiilor: “Eva este dezinvoltă, David la fel”

Andra și Cătălin Măruță au 17 ani de relație și 15 ani de căsnicie. Familia lor este completă după ce în viața lor au apărut David și Eva. Copiii prezentatorului sunt simpatici și curioși, așa că nu este de mirare că se postează non-stop. Este era tehnologiei, așa că este de înțeles. Totuși, faptul că Andra este artistă și Cătălin Măruță are o emisiune de luni până vineri în direct, îi privează mult de libertate. Unde mai punem storyurile de pe Instagram, tiktok-urile și vlogurile constante.

“Îmi dau seama că 90% din pozele din telefon sunt cu copiii. Eu cred că generația de astăzi s-a născut cu telefonul mobil în mână, existența este dată de această tehnologie. Totul este online. Este aproape imposibil să ai intimitate.

ADVERTISEMENT

Eva este dezinvoltă, David la fel. Ne facem story-uri, ne filmăm, aceasta este lumea în care trăim. Toată lumea e cu telefonul în mână, înainte când apăreau fotografii de paparazzi, erau poze profesioniste. Dacă nu postezi despre lucrurile pe care vrei să le înțeleagă lumea, le spun alții și le înțeleg eronat”, a spus Cătălin Măruță.

“Citesc despre noi din ziare”

“Eu citesc despre casa mea de câteva zile prin ziare, dar nu e casa mea. Oamenii din exterior ne zic că avem pe cineva să ne ajute, nu este adevărat. Copiii vor să stea cu mama și cu tata.

Avem păreri diferite, dar de puține ori. Suntem de obicei pe aceeași lungime de undă. Dacă vreau eu să par mai supărat, vine Andra și schimbă povestea. Nu e ușor. E foarte greu, fiecare vrea atenție”, a povestit Cătălin Măruță în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT