Life

Andra și Smiley, surpriză de proporții pentru fani. Ce au pregătit vedetele de la Pro TV

Andra și Smiley, veste uriașă pentru fani. Cei doi artiști au dezvăluit ce urmează să facă pentru urmăritorii din România.
11.10.2022 | 15:20
Andra si Smiley surpriza de proportii pentru fani Ce au pregatit vedetele de la Pro TV
Andra și Smiley, veste uriașă pentru fani. Au dezvăluit ce urmează să facă pentru urmăritori. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurata de la Românii au talent și antrenorul de la Vocea României au pregătit o surpriză de proporții pentru fani. Ce au de gând să facă vedetele de la Pro TV și care este data când se va lansa proiectul pe care-l au împreună.

Andra și Smiley, veste uriașă pentru fani. Au dezvăluit ce urmează să facă pentru urmăritori

Andra mărturisea în urmă cu câteva zile că are o surpriză foarte mare pentru fani, o colaborare cu un artist de renume. Internauții și-au dat imediat cu părerea legat de vedeta cu care artista va lansa o piesă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, soția lui Cătălin Măruță a dezvăluit că este vorba de Smiley, cu care în trecut a mai înregistrat piese. În plus, cei doi cântăreți au participat la Eurovision, dar din păcate, au fost descalificați.

Acum vor lansa o melodie, mai ales că sunt prieteni de peste un deceniu și foarte multă lume se întreba când vor face acest pas. Piesa, intitulată Era și timpul, va fi încărcată pe canalul de Youtube, joi, 13 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

„După ani de prietenie, ani în care am fost colegi pe platourile de filmare, în sfârșit am reusit să ne reconectăm și în studio!

Abia aștept să ascultați noua noastră piesă, să vă umpleți de emoțiile pe care le-am simțit și eu când am ascultat piesa”, a scris Andra pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andra, noi motive de fericire

Andra are mai multe motive de fericire. Jurata de la Românii au talent este în culmea bucuriei de când a aflat că toate biletele pentru spectacolele de la Opera Națională București s-au vândut într-un timp record.

Evenimentele se vor desfășura în zilele de 5 și 6 decembrie, sub sloganul Vis de iarnă. Cântăreața este conștientă că pe umerii său există o mare presiune pentru concertele pentru care abia așteaptă să se apuce de repetiții.

ADVERTISEMENT

„S-au vândut toate biletele ceea ce mă bucură și mă emoționează. Bilete mai puteți găsi doar la concertul din Cluj-Napoca din data de 23 decembrie”, a spus artista pe social media.

ADVERTISEMENT