Life

Ce au făcut Adela Popescu și Andra într-o toaletă de la un salon de înfrumusețare timp de 40 de minute. Întâmplare amuzantă

De ce au petrecut Adela Popescu și Andra peste o jumătate de oră în baia unui salon de înfrumusețare. Ce a povestit blondina.
07.10.2022 | 20:09
Ce au facut Adela Popescu si Andra intro toaleta de la un salon de infrumusetare timp de 40 de minute Intamplare amuzanta
De ce au petrecut Adela Popescu și Andra peste o jumătate de oră în baia unui salon de înfrumusețare. Ce a povestit blondina. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce au făcut prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici și soția lui Cătălin Măruță într-o toaletă de la un salon de înfrumusețare timp de 40 de minute. Întâmplarea amuzantă a fost făcută publică pe Instagram.

De ce au petrecut Adela Popescu și Andra peste o jumătate de oră în baia unui salon de înfrumusețare. Ce a povestit blondina

Adela Popescu a dezvăluit de ce a petrecut timp de 40 de minute în toaleta unui salon de înfrumusețare, unde a ajuns la scurtă vreme după încheierea filmărilor de la Pro TV. Actrița nu era singură, ci cu cântăreața Andra.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete au pierdut noțiunea timpului și au stat de vorbă despre tot felul de lucruri. Moderatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a spus, în glumă, că a economisit banii pentru sucul din oraș.

„M-am întâlnit cu Andra în toaleta salonului și am stat de vorbă acolo patruzeci de minute!! Niște zgârcite. Nu am vrut să dăm banii pe suc în oraș”, a scris Adela Popescu în social media.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a revenit în România

Adela Popescu a anunțat în urmă cu câteva zile că a revenit în România, dovadă că filmările de la Sunt celebru, scoate-mă de aici s-au încheiat. Frumoasa blondină s-a întors la soțul său, Radu Vâlcan, și la băieți.

Cunoscuta prezentatoare s-a bucurat din plin de proiectul de la Pro TV, în ciuda faptului că a fost departe de casă, tocmai în Republica Dominicană. A făcut plajă, și-a încărcat bateriile și a profitat de vremea frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, și cam asta a fost. Astăzi plecăm acasă. Aici este 3, 3 și-un pic. La voi e cu 7 ore mai târziu. Sper că vă uitați la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Și uite că de ziua lui Cabralitos, terminăm proiectul și plecăm acasă”, a declarat Adela Popescu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT