Life

Andra, urare emoționantă pentru fiica ei, de Sfânta Maria. Ce i-a transmis cântăreața Evei

Andra a postat o urare emoționantă pentru fiica ei, de Sfânta Maria. Iată ce i-a transmis artista Evei de ziua ei onomastică.
08.09.2021 | 11:59
Andra urare emotionanta pentru fiica ei de Sfanta Maria Ce ia transmis cantareata Evei
ADVERTISEMENT

Andra a postat o urare emoționantă pentru fiica ei, Eva Maria, cu ocazia zilei sale onomastice. Câtăreața a postat un mesaj special pentru mezina familiei, de Sfânta Maria.

Jurata de la „Românii au talent” și soțul ei, Cătălin Măruță, sunt foarte mândri de copiii lor, Eva (6 ani) și David (10 ani). Micuții au propriile lor proiecte, spre bucuria părinților, care îi susțin în tot ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

Andra, urare emoționantă pentru fiica ei, de Sfânta Maria

Andra a postat o urare emoționantă pentru fiica ei, Eva Maria, mezina familiei, cu ocazia zilei sale onomastice. Cântăreața a adăugat și câteva poze alături de fiica ei și a lui Cătălin Măruță.

Mesajul juratei de la „Românii au talent” este unul emoționant, iar urările din partea fanilor nu au întârziat să apară.  Alături de urare, Andra a postat și câteva fotografii alături de fiica ei.

ADVERTISEMENT

„De ziua ei de nume, încerc să îi mai spun o dată fetiței mele ce simt pentru ea, deși e atât de greu pentru o mamă să-și pună în cuvinte iubirea imensă!

La mulți ani, Eva Maria Ioana, și îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre și ai completat familia așa cum visam dintotdeauna!”, a scris Andra Măruță pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Andra, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă de când au crescut copiii ei

În urmă cu câteva luni, soția lui Cătălin Măruță a vorbit despre problemele cu care se confruntă de când au crescut Eva și David.

Andra a dezvăluit, pe contul de Instagram, că îi est tot mai greu să-i controleze pe copiii ei. Artista a spus, la momentul respectiv, că cei doi devin tot mai rebeli pe măsură ce cresc.

ADVERTISEMENT

Eva și David au început să fie tot mai independenți și să facă ceea ce vor, după cum a precizat îndrăgita cântăreață în mediul online.

De exemplu, Andra i-a cerut fiicei ei să nu intre în apă înainte ca loțiunea de protecție solară să-și facă efectul, dar Eva nu a ascultat.

„Știți filmulețele acelea de pe TikTok sau de pe internet în care mamele sunt disperate deoarece copiii nu ascultă? Da… Eva, nu intra în apă, așteaptă să se usuce crema pe tine!”, spunea vedeta în luna iulie.

De altfel, micuții devin tot mai populari pe rețelele sociale. Eva și David au deja fanii lor pe Instagram, dar și pe YouTube, unde postează regulat.

ADVERTISEMENT