Life

Andra Volos de la Puterea dragostei a început să fie neglijentă cu silueta? Ce a apărut pe Instagram

06.03.2021 | 13:58
Andra Volos de la Puterea dragostei a inceput sa fie neglijenta cu silueta Ce a aparut pe Instagram
Andra Volos de la Puterea dragostei a început să fie neglijentă cu silueta? Ce a apărut pe Instagram. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra Volos este una dintre cele mai apreciate foste concurente de la „Puterea dragostei” și s-a făcut remarcată prin fizicul ei impecabil, dar se pare că blondina a început să-și negliejeze silueta, judecând după ce a postat pe rețelele sociale. 

Aceasta consideră că este important ca o persoană să petreacă timp cu ea însăși și să se răsfețe din când în când, așa că nu a stat pe gânduri și a făcut întocmai.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a fost împreună cu Bogdan Mocanu timp de câteva luni, iar relația i-a adus foarte multă suferință, însă acum este bine și inima ei aparține unui alt bărbat.

Andra Volos de la Puterea dragostei a început să fie neglijentă cu silueta? Ce a apărut pe Instagram

Frumoasa blondină este mai fericită ca niciodată după ce le-a spus fanilor că iubește din nou. Nu a vrut să-i dezvăluie identitatea noului iubit, așa că nimeni nu știe cine este misteriosul ei partener.

ADVERTISEMENT

Andra Volos are un fizic de invidiat, lucru care i-a adus aprecieri din partea internauților și are jumătate de milion de urmăritori numai pe Instagram. Ultima ei postare ridică semne de întrebare pentru fani, uimiți de cum își petrece timpul liber.

Andra s-a fotografiat cu o farfurie plină de macarons și alte preparate dulci, semn că nu are o dietă atât de strictă. A devenit fosta iubită a lui Bogdan Mocanu neglijentă cu silueta ei, sau a simțit nevoia să se delecteze cu câteva bunătăți?

ADVERTISEMENT

„Petrece timp cu tine însăți, repară-te și, cel mai mai important, iubește-te!”, a scris aceasta la descrierea fotografiei de pe Instagram.

Andra Volos de la Puterea Dragostei
Andra Volos de la Puterea Dragostei, neglijentă cu silueta? Sursa foto: Instagram

Andra Volos a trecut complet peste relația cu Bogdan Mocanu

În urmă cu câteva luni, Andra Volos le-a dat de înțeles fanilor că are un nou iubit și că relația cu Bogdan Mocanu este de domeniul trecutului. Blondina a lăsat să se vadă care este inițiala numelui noului bărbat din viața ei, adică „S”, fără alte detalii.

ADVERTISEMENT

Da, iubesc. Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, a spus aceasta într-un live, la un moment dat. Andra preferă să-și țină iubitul ascuns o perioadă, ca să poată trăi departe de ochii celor curioși.

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a spus că își va face apariția în public cu noul ei iubit atunci când acesta va fi pregătit și nu are de gând să pună presiune pe el.

ADVERTISEMENT