Andra Volos de la Puterea Dragostei, cuplată cu un bărbat căsătorit? Declarații uluitoare

Andreea Stanaringa   
în Stiri mondene
27/11/2020, 15:03
Andra Volos de la Puterea Dragostei, cuplată cu un bărbat căsătorit? Declarații uluitoare
Andra Volos de la Puterea Dragostei, cuplată cu un bărbat căsătorit? Declarații uluitoare. Sursa foto: Instagram

Andra Volos este una dintre cele mai apreciate concurente de la „Puterea Dragostei”. Tânăra a fost împreună cu Bogdan Mocanu, pe care l-a cunoscut în cel de-al doilea sezon al emisiunii, însă au încheiat relația din cauza neînțelegerilor. Șatena ar fi implicată într-o nouă relație, însă cu un bărbat căsătorit.

Fosta concurentă este o femeie pe care o doresc mulți bărbați datorită aspectului fizic și a formelor de invidiat pe care le are. Cel mai nou iubit al tinerei ar fi un bărbat căsătorit și cu copii.

Andra Volos ar fi fost văzută cu un bărbat de mai multe ori, a cărui identitate nu este cunoscută. De asemenea, soția bărbatului ar fi într-un mare scandal cu fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D.

Andra Volos de la Puterea Dragostei, cuplată cu un bărbat căsătorit? Declarații uluitoare

Andra Volos s-a despărțit de Bogdan Mocanu și este singură de ceva timp, motiv pentru care este căutat de mulți bărbați. Se pare că viața ei sentimentală se îndreaptă din nou într-o direcție bună, însă noul ei iubit este cineva la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Se pare că Andra Volos ar fi implicată într-un triunghi amoros, iar noul ei iubit ar fi un bărbat căsătorit și cu doi copii. Mai mult, soția acestuia s-ar afla într-un scandal uriaș cu fosta concurentă „Puterea Dragostei”, după ce bărbatul ar fi cheltuit mulți bani cu ea.

O persoană apropiată de noul iubit al Andrei a făcut dezvăluiri incendiare despre relația în care ar fi implicați cei doi.

„Andra Volos are un iubit însurat !! Andra Volos trăiește o iubire pe ascuns cu un bărbat însurat cu 3 copii!! Soția lui a căutat o să o bată peste tot pentru ca i-a mâncat toți banii din casa ‘cerșind’ fel și fel de cadouri scumpe”, a declarat sursa respectivă pentru WOWbiz.ro.

Bărbatul a postat o fotografie pe rețelele sociale, în secțiunea de story, în care s-a afișat alături de Andra Volos, cu o manea de dragoste pe fundal, mai exact „Cred că m-am îndrăgostit” de Florin Salam și Nicolas Sax.

Andra Volos și iubitul misterios
Andra Volos și iubitul misterios. Sursa foto: Instagram/ Wowbiz

De asemenea, cei doi ar fi fost văzuți de mai multe ori în public, luând masa împreună la restaurante scumpe din București. Potrivit sursei menționate mai sus, Bogdan Mocanu ar fi avut obiecții legate de relația fostei sale iubite, chiar dacă sunt despărțiți de mai mult timp.

Cu toate că Andra Volos este o persoană activă pe rețelele sociale, nu le-a dezvăluit nimic fanilor despre un nou partener în viața ei.

Închide ×