Sport

Mircea Rednic confirmă dezvăluirile Fanatik! Îl dă afară de la Dinamo pe Andre Pinto: “8000 de euro și n-am văzut nimic! Vin alții”

Andre Pinto nu va mai evolua din 2022 la Dinamo, așa cum Fanatik a anunțat în exclusivitate. Antrenorul Mircea Rednic a anunțat că portughezul va pleca în această iarnă de la echipă.
20.12.2021 | 19:18
Mircea Rednic confirma dezvaluirile Fanatik Il da afara de la Dinamo pe Andre Pinto 8000 de euro si nam vazut nimic Vin altii
Andre Pinto și Mircea Rednic. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andre Pinto a fost unul dintre cei mai interesanți jucători transferați în vară de Dinamo. Fostul căpitan al celor de la Sporting Braga și legitimat în trecut la FC Porto și Sporting Lisabona trebuia să aducă un plus important în apărarea “câinilor”.

Mircea Rednic confirmă dezvăluirile Fanatik! Andre Pinto, out de la Dinamo

Însă, fundașul plătit cu 7000 de euro pe lună plus bonusuri de 1000 de euro nu a avut randamentul așteptat și a fost pus pe lista neagră de antrenorul Mircea Rednic, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a confirmat dezvăluirile FANATIK și l-a criticat pe fundașul lusitan, spunând că nu a arătat nimic în plus față de ceilalți jucători, mai ales în condițiile în care are unul dintre cele mai mari salarii de la echipă:

“Pinto la 8000 de euro. Stai mă, fratele meu, banii ăștia trebuie să îi dau unui atacant”

“Nu se poate ca Giafer, care nici nu știu dacă are 1000 de euro salariu și Răzvan Popa, la 5000 de euro… Ce facem aici? Altul, Pinto la 8000 de euro. Stai mă, fratele meu, banii ăștia trebuie să îi dau unui atacant care dă goluri.

ADVERTISEMENT

8000 de euro și n-am văzut nimic între el și ceilalți. Mai mult ca sigur ei vor pleca și vin alții” a spus Rednic la finalul meciului pierdut cu 0-2 în fața celor de la Farul Constanța.

Rednic a declarat că trei dintre jucătorii aduși de el vor pleca: “Contractele au fost foarte clare, niciun dubiu!”

“Puriul” a dezvăluit că cei șase jucători aduși de el au contracte clare, iar trei au plecat deja, urmând ca ceilalți trei să continue alături de Dinamo și în anul 2022.

ADVERTISEMENT

Astfel, Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic și Marko Nunic nu vor mai continua alături de Dinamo și în 2022, Vestenicky și Gluhakovic având deja contractele reziliate, în timp ce Cătălin Carp, Nikos Kainourgious și Michel Espinosa vor continua alături de “câini”:

“Tot ce a venit cu mine, contractele au fost foarte clare, niciun dubiu. Notificare și au plecat. Din șase au rămas trei. Petar Gluhakovic a venit pe contract de 2000 de euro, Constantin Nica pe 4000 de euro, Nikos câștigă 3000 de euro, eu zic că nu e rău, are nevoie de pregătire, poate să joace și fundaș și mijlocaș și Carp, pe 4000 de euro. Ăștia trei. 

ADVERTISEMENT

“Unde vine Rednic nu este buget”

O să reducem și bugetul. Unde vine Rednic nu este buget. La Dinamo nu e buget, la Viitorul nu e buget… Aici reducem bugetul la jumate. Nu o să îmi fie ușor. Oamenii mi-au spus care e situația și eu sunt de acord. 

Sunt unele salarii nejustificate. Nu poți să ai patru atacanți și să nu dai un gol. Fundași, iar… avem o bască de goluri. Portari, la fel. Ne mai trebuie încă un portar, dar Mihai (n.r. Eșanu) a făcut un meci bun, a fost mult mai bine”.

Dinamo, penultima în clasament la final de 2021!

Mircea Rednic va face o adevărată revoluție la nivelul lotului de la Dinamo. Vor pleca foarte mulți jucători, iar în partea a doua a sezonului “Puriul” speră să poată scoate echipa din zona retrogradării.

La final de 2021, Dinamo este penultima în clasament, cu 12 puncte, având doar trei victorii în cele 21 de etape. Sistemul competițional îi ajută pe “câini”, în condițiile în care la finalul sezonului regulat punctele se înjumătățesc, urmând ca totul să se decidă în play-off.

  • 32 de ani are Andre Pinto
  • 7000 de euro plus bonusuri este salariul lunar al lui Pinto la Dinamo

 

ADVERTISEMENT