Sport

Pinto, marea surpriză de pe lista neagră a lui Mircea Rednic! Cine sunt cei 12 care vor rezilia cu Dinamo. Exclusiv

Fundașul central Andre Pinto este ultimul intrat pe lista neagră a lui Mircea Rednic. Din informațiile FANATIK, 12 jucători sunt pe cale să rezilieze cu Dinamo în perioada imediat următoare.
15.12.2021 | 14:04
Pinto marea surpriza de pe lista neagra a lui Mircea Rednic Cine sunt cei 12 care vor rezilia cu Dinamo Exclusiv
Andre Pinto a intrat pe lista neagră a lui Mircea Rednic. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat cu 1-0 meciul împotriva Chindiei Târgoviște, victorie care vine după patru luni de secetă în Casa Pariurilor Liga 1. Însă, apele sunt agitate la echipă și Mircea Rednic a început curățenia.

Pinto, marea surpriză de pe lista neagră a lui Mircea Rednic!

Însă, marea surpriză a “Puriului” de pe lista neagră este fundaşul lusitan Andre Pinto. Fostul căpitan al celor de la Braga şi unul dintre titularii incontestabili ai celor de la Dinamo în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Mircea Rednic a decis să renunţe la Andre Pinto, un element important fiind şi salariul fundaşului portughez, care câştigă 7000 de euro lunar în “Groapă”. Tehnicianul consideră că evoluţiile sale nu se ridică la nivelul salariului.

Doar 25 de jucători rămân în lotul lui Dinamo în 2022

Astfel, Dinamo scapă de unul dintre jucătorii cu cel mai mare salariu, lucru important în ceea ce priveşte situaţia financiară a echipei, aflată în insolvenţă şi în care cel mai mare sprijin financiar vine de la fanii din DDB.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic este condiţionat mult de criteriul financiar şi va trebui să disponibilizeze foarte mulţi jucători în acestă iarnă, în condiţiile în care Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, a anunţat că lotul echipei va trebui să numere 25 de jucători.

12 jucători pe lista neagră! Răzvan Popa, Vestenicki şi Nunic pleacă şi ei

Alături de Andre Pinto, pe lista neagră se află şi un alt fundaş central, Răzvan Popa. Venit în vară, Popa va părăsi şi el “haita”, în condiţiile în care nu a impresionat prin evoluţii la Dinamo în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, atacanţii Thomas Vestenicki şi Marko Nunic vor părăsi şi ei Dinamo în această iarnă. Lotul echipei este foarte stufos şi “Puriul” are mână liberă în ceea ce priveşte reconstrucţia echipei.

Cei patru se adaugă listei de disponibilizări, publicată în exclusivitate de FANATIK: Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Geani Creţu, Mihai Neicuţescu, Alin Dudea, Andreas Mihaiu, Steliano Filip şi Cosmin Matei.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic face curăţenie: “Regret că decizia asta nu am luat-o mai demult”

Lotul lui Dinamo numără 36 de jucători, iar Răzvan Zăvăleanu a anunţat că trebuie fie maximum 25 de jucători la anul, din criterii financiare. Astfel, ne mai aşteptăm la plecări de la club, în condiţiile în care “câinii” vor să facă şi transferuri.

Mircea Rednic a anunţat la finalul meciului câştigat cu Chindia Târgovişte că Filip şi Matei nu mai au viitor la Dinamo şi că regretă faptul că nu a luat această decizie de mai mult timp:

“Regret că decizia asta nu am luat-o mai demult (n.r. să îi exclud pe Filip şi Matei). Vorbeau că nu au nicio treabă cu mine. Cât sunt eu antrenor, ei nu vor mai fi aici. Matei a spus să îşi reziliază contractul.

Filip cere salariul până în vară. Dar nu mă interesează. Carp a făcut un meci foarte bun, a dat gol. Are calitate, de aia l-am şi adus. Îmi pare rău că nu l-am putut folosi până acum”.

Dinamo va evolua joi, de la ora 17:30, împotriva celor de la CS Mioveni, în etapa a 20-a din campionat. Ultimul meci al anului pentru “câini” se va disputa luni, 20 decembrie, de la ora 20:30, cu Farul.

  • 12 jucători sunt pe lista neagră de la Dinamo
  • 7000 de euro lunar câştigă Andre Pinto la Dinamo
ADVERTISEMENT