Sport

Andrea Compagno, altruist după transferul la FCSB: ”Nu mă gândesc să devin golgheterul campionatului, mă gândesc doar la echipă“

Noul atacant al FCSB, Andrea Compagno, a prins transferul carierei. La 26 de ani fotbalistul va evolua, în sfârșit, la un nivel înalt în cupele europene.
30.08.2022 | 16:41
Andrea Compagno altruist dupa transferul la FCSB Nu ma gandesc sa devin golgheterul campionatului ma gandesc doar la echipa
Andrea Compagno a fost przentat oficial și a vorbit despre aspirațiile în tricoul noii sale echipe, FCSB. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În vara anului 2020 Andrea Compagno era doar un fotbalist anonim, care evolua în San Marino și semna cu FC U Craiova stârnind ironii în rândul rivalelor echipei oltene la promovarea în SuperLigă.

Andrea Compagno: ”Toată lumea vrea asta”

Italianul de 26 de ani este fotbalistul de la care Gigi Becali, antrenorul Nicolae Dică și fanii roș-albaștrii așteaptă să devină omul de gol al echipei care de șapte ani așteaptă primul triumf în SuperLigă.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno, al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, a mai câștigat trofee doar în modesta întrecere din San Marino, pe când evolua la Tre Fiori.Vrea să ridice deasupra capului trofeul de campion al României și spune că nu și-a propus să fie și principalul marcator.

”Când ești la FCSB, trebuie să te gândești la campionat! Toată lumea vrea asta. Va fi greu să jucăm la 3 zile, dar toți jucătorii cred că au acest vis, de a juca în Europa, de a juca la un club mare. Sunt foarte fericit!

ADVERTISEMENT

Sunt pregătit să joc, sigur, dar asta nu depinde de mine! Sunt la dispoziția antrenorului. Nu mă gândesc să devin golgeterul campionatului, mă gândesc doar la echipă.

Fără sacrificii nu faci nimic. Eu nu am primit cadouri în viața mea, tot ce am realizat a fost prin antrenamente, prin sacrificii”, a spus Compagno pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Ce spune Andrea Compagno despre finanțatorul Gigi Becali

Atacantul care conduce în topul celor mai buni marcatori ai sezonului în SuperLigă, cu 5 reușite, a mărturisit că i s-a sugerat să refuze oferta celor de la FCSB din cauza comportamentului patronului Gigi Becali.

Andrea Compagno nu crede că va avea probleme cu omul cu banii, și că din punctul lui de vedere acesta este un om extrem de pasionat.

ADVERTISEMENT

”Presiune? Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune. Eu mă gândesc doar să fac ceea ce îmi cere antrenorul și să-mi ajut coechipierii. O să dau totul.

Nu mi-e frică de Gigi Becali. Toți mi-au zis. E un patron cu atitudine și pasiune”, a mai spus Andrea Compagno, atacantul pentru care Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 7,50 este cota pentru ”2 și sub 1,5 goluri” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT