Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrea Compagno, criză de formă la FCSB! „E șmecheraș, e de apreciat ce face” Ce spune Adi Ilie despre răbdarea lui Gigi Becali. Video exclusiv

Compagno are un singur gol în 2023. Adrian Ilie crede că italianul va regăsi drumul spre gol și spune că nu trebuie criticat pentru modul în care se duelează cu adversarii.
27.02.2023 | 12:36
Andrea Compagno criza de forma la FCSB E smecheras e de apreciat ce face Ce spune Adi Ilie despre rabdarea lui Gigi Becali Video exclusiv
Andrea Compagno, criză de formă la FCSB! „E șmecheraș, e de apreciat ce face” Ce spune Adi Ilie despre răbdarea lui Gigi Becali.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 2-1 contra lui FC Argeș și a revenit pe poziția a treia în SuperLiga. Adrian Șut și Deian Sorescu au fost autorii golurilor oaspeților, în timp ce Andrea Compagno, integralist, a fost autorul unei serii incredibile de ratări.

Adrian Ilie are încredere că Andrea Compagno va reveni pe lista marcatorilor: ”Are ocazii, o să înscrie cu siguranță”

După accidentarea suferită la partida contra Chindiei, în decembrie, Andrea Compagno nu a mai avut realizările din toamnă. În 2023 a marcat o singură dată, din penalty, în partida cu Farul (2-3).

ADVERTISEMENT

Și, dacă în runda precedentă, din pricina unei probleme medicale, a absentat, revenit pe teren, cu FC Argeș, a jucat toate cele 90 de minute. Însă n-a izbutit să concretizeze vreo ocazie, deși nu au lipsit oportunitățile.

Italianul spune însă că importante au fost cele trei puncte. Și este convins că va redeveni omul de gol pe care și-l doresc, deopotrivă, conducătorii și fanii. ”Sunt şi astfel de perioade, mai ales la un atacant, dar important este că echipa a câştigat. Sunt vârf şi vreau să ajut echipa cu goluri. Poate că meciul viitor o să marchez din toate poziţiile”, a spus după jocul de duminică, Compagno.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie consideră însă că italianul va regăsi drumul spre gol. ”Cred că trebuie să-și recapete încrederea. Eu mă bucur pentru el că încă are ocazii.

Sunt atacanți care nu ajung acolo. În prima ligă, sunt oameni care joacă în atac și care nu au două șuturi pe poartă. Care nu calcă în careu. Nu știu de ce joacă.

ADVERTISEMENT

El are ocazii, se încadrează în jocul echipei, o să marcheze cu siguranță. Este în scădere, dar are nevoie de încredere.

Și spun că este în scădere pentru că trebuie să facă diferența, să marcheze goluri. Poate și cu accidentarea. Dar cu încredere eu cred că va marca din nou”, a spus ”Cobra” la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

”Este acolo tot timpul”

În plus, Adrian Ilie consideră că atâta vreme cât își creează ocazii, Andrea Compagno nu riscă să-și piardă locul în echipă. Chiar dacă patronul Gigi Becali este extrem de intransigent cu jucătorii lui FCSB.

”Eu cred că nu o să aibă răbdare cu el dacă nu va avea ocazii. Dacă o să dispară din joc și nu o să fie acolo, în față. Sigur, riscă (n.r. dacă nu marchează), căci dacă intră altul și marchează.

Dar un joc două, nu cred. Eu zic că o să aibă răbdare. Pentru că joacă, are ocazii. Dacă nu ar avea ocazii ar fi o problemă pentru FCSB. Dar este acolo tot timpul”, a spus fostul internațional la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

”Are știința să-și creeze avantaj”

După meciul FC Argeș – FCSB, Andrea Compagno, Basarab Panduru l-a acuzat pe Andrea Compagno că își lovește premeditat adversarii. Și a dat ca exemplu lovitura aplicată în prima repriză, cu cotul, lui Turda, fază la care „centralul” Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue.

Fostul mare atacant Adrian Ilie consideră însă că astfel de ”gesturi” fac parte din arsenalul unui atacant. ”Mie mi se pare că este un jucător foarte inteligent. Își creează situațiile, acolo, în careu, pentru a ajunge înaintea adversarului. Și dacă se folosește de aceste lucruri și nu-l vede arbitrul, o să-l ajute.

Are știința să-și creeze avantaj, să se ajute cu mâna, sau să-l împingă pe adversar, pentru a se duce undeva. Dar și invers, și apărătorul face la fel. E șmecheraș, da, știe jocul, să vadă mingea, să se plaseze înaintea lui, să-l împingă pe adversar”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

Puteți urmări Fanatik SuperLiga, emisiunea cu exclusivitățile din fotbalul românesc, în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT