Sport

Andrea Compagno, elogiat de presa din Italia: “Cel mai mare ‘bombardier’”. Atacantul de la FCSB e peste Immobile și Balotelli

Andrea Compagno se află pe locul 1 într-un top întocmit de jurnaliștii italieni. Atacantul celor de la FCSB a devansat nume, precum Ciro Immobile sau Mario Balotelli.
27.12.2022 | 23:58
Andrea Compagno elogiat de presa din Italia Cel mai mare bombardier Atacantul de la FCSB e peste Immobile si Balotelli
Andrea Compagno a fost lăudat de jurnaliștii italieni. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno, golgheterul din SuperLiga, se află pe locul 1 și în clasamentul întocmit de jurnaliștii de la Tuttomercatoweb. Atacantul italian, cu 23 de goluri în 2022, i-a depășit pe Ciro Immobile și Mario Balotelli, fotbaliștii care-l urmează.

Andrea Compagno, lăudat de presa din Italia: „Cel mai mare ‘bombardier’ italian din 2022”

Andrea Compagno, fotbalistul transferat de FCSB în vară de la FC U Craiova, pentru 1,5 milioane de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, i-a impresionat pe italieni cu evoluțiile din acest an. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este cel mai bun marcator italian din 2022.

ADVERTISEMENT

„Compagno este cel mai mare ‘bombardier’ italian din 2022. I-a depășit pe Immobile și Balotelli. Compagno este vârful de lance al celor de la FCSB, actuala denumire a Stelei București”, au scris jurnaliștii italieni despre atacantul de la FCSB, care a depășit atacanți de clasă mondială, precum Immobile, cu 20 de goluri și Balotelli, cu 16 reușite în 2022.

Totodată, Andrea Compagno este cel mai bun marcator din SuperLiga, cu 13 reușite. Atacantul italian a înscris 8 goluri în tricoul FCSB-ului și 5 în echipamentul lui FC U Craiova 1948, în stagiunea actuală.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, convins că Becali îl va vinde pe Compagno în vară: „Gigi va primi minim 4 milioane”

Adrian Mititelu a fost ironizat și criticat după aducerea lui Andrea Compagno în fotbalul românesc de la Tre Fiori, club din San Marino. Totuși, atacantul italian a impresionat în tricoul lui FC U Craiova și a făcut pasul la FCSB.

Patronul lui FC U Craiova 1948 este convins că Gigi îl va vinde la vară pe Compagno pentru minim 4 milioane de euro. „Eu cred că Andrea Compagno la vară va pleca pe 4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cred că Gigi va primi minim 4 milioane la vară, dacă e sănătos și continuă pe linia începută. Am 10%, dar nu la asta mă gândesc, oricum se scade suma primită și apoi 10% din diferență. Dar cred foarte mult în acest jucător”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA.

Andrea Compagno, accidentare horror la FCSB în meciul cu Chindia

Andrea Compagno, care a înscris un gol pentru FCSB în Conference League, s-a ciocnit agresiv cu Darius Olaru în startul meciului cu Chindia, în etapa a 20-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Cei doi fotbaliști ai roș-albaștrilor au fost aproape de tragedie, verdictul medicilor fiind dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. De asemenea, cei doi jucători titulari ai vicecampioanei au ratat mecurile cu CFR Cluj și Botoșani, ultimele în 2022 pentru FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT