Sport

Andrea Compagno, pe lista unei rivale a lui FCSB din SuperLiga. “Îmi place, e bătăios”

Andrea Compagno este pe lista unei rivale a lui FCSB din SuperLiga. Atacantul italian este dorit de mai multe echipe după declarațiile făcute de Gigi Becali.
19.01.2024 | 20:03
Andrea Compagno pe lista unei rivale a lui FCSB din SuperLiga Imi place e bataios
Andrea Compagno este pe lista unei rivale a lui FCSB din SuperLiga. Atacantul italian este dorit de mai multe echipe după declarațiile făcute de Gigi Becali. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este pe lista unei rivale a lui FCSB din SuperLiga. Atacantul italian a intrat în dizgrațiile finanțatorului în urma unor meciuri mai modeste făcute în ultimul timp. Astfel, jucătorul “roș-albaștrilor” este dorit de mai multe formații din România.

Andrea Compagno, pe lista rivalei lui FCSB din SuperLiga

Atacantul italian a venit în vara lui 2022 la FCSB de la FCU Craiova în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. După câteva evoluții modeste, finanțatorul “roș-albaștrilor” l-a desconsiderat pe jucător și este pregătit să accepte orice ofertă de 400.000 de euro în schimbul lui Compagno.

ADVERTISEMENT

În urma declarațiilor făcute de Gigi Becali, Andrea Compagno este acum pe lista unei rivale a lui FCSB din SuperLiga. Înaintea duelului cu Dinamo, antrenorul celor de la Petrolul Ploiești și-a arătat dorința de a-l transfera pe italian la petroliști. Florin Pîrvu speră ca șefii clubului să găsească o soluție pentru a-l aduce pe Compagno.

“Mie, sincer să vă spun, că tot este în dizgrație la FCSB, îmi place Compagno. Dacă am putea să facem un efort să vină Compagno aici… mi-ar plăcea, e un jucător bătăios. Nu l-aș da pe Zima pentru el.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să rămână Zima și să vină și Compagno. N-aș putea spune că am bătut un apropo conducerii pentru că am înțeles că el își dorește să plece din România“, a spus Florin Pîrvu, înainte de meciul Petrolul – Dinamo.

Gigi Becali, despre situația lui Andrea Compagno

Gigi Becali a confirmat oferta primită de la Neftchi Baku pentru Andrea Compagno, așa cum a aflat FANATIK. Suma se ridică de 400.000 de euro, dar nu a primit un răspuns final din partea azerilor.

ADVERTISEMENT

”I-am dat hârtie să plece, să vedem ce zic și ei. Crezi că mă interesează de Compagno? Pentru mine, la ora asta, nu contează decât atât: ei trebuie să respecte contractul, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Gigi Becali, sfătuit să nu-l vândă pe Compagno

Adrian Mutu, antrenor demis de Neftchi Baku a anunțat că el este cel care i-a sfătuit pe azeri să-l cumpere pe atacantul italian. ”Am auzit. Cei de la Neftchi m-au întrebat astăzi. Le-am spus că da.

ADVERTISEMENT

E un fotbalist care sezonul trecut s-a bătut cu Dugandzic la titlul de golgheter. Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca”, a declarat Adrian Mutu conform Digi Sport.

  • 27 de ani este vârsta lui Andrea Compagno
  • 2.3 milioane de euro este cota de piață a atacantului, potrivit celor de la TransfermarktCotă BETANO pentru FCSB: 1.55 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – UTA Arad
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4.40 este cota pentru „X” la meciul FCSB - UTA Arad