Sport

Andrea Compagno, regretat și mai mult de fanii FCSB după 0-4 cu Rapid. Italianul, gol de atacant veritabil în China. Video

Andrea Compagno a marcat primul gol în China la Tianjin Jinmen Tiger. Atacantul italian a spart gheața la noua echipă după Rapid - FCSB, scor 4-0.
10.03.2024 | 17:00
Andrea Compagno regretat si mai mult de fanii FCSB dupa 04 cu Rapid Italianul gol de atacant veritabil in China Video
Andrea Compagno a înscris primul gol în China la mai puțin de o zi după Rapid - FCSB 4-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a înscris primul gol în tricoul chinezilor de la Tianjin Jinmen Tiger. Fostul atacant de la FCSB, ajuns în iarna acestui an în China, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a avut nevoie de doar două meciuri pentru a înscrie primul gol la noua echipă.

Andrea Compagno, regretat și mai mult de fanii FCSB după 0-4 cu Rapid. Italianul a marcat primul gol în China

La mai puțin de o zi de Rapid – FCSB, scor 4-0, Andrea Compagno a spart gheața și a marcat primul gol în China. Atacantul celor de la Tianjin Jinmen Tiger a înscris în minutul 70 al meciului cu Shenzen Xinpengcheng, scor 4-0, în a doua etapă a campionatului din China.

ADVERTISEMENT

Reușita fostului golgheter de la FCSB a venit cum nu se poate mai rău pentru suporterii „roș-albaștrilor”. FCSB a pierdut usturător cu Rapid, scor 0-4, în etapa a 30-a din SuperLiga. Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, Andrea Compagno a fost cedat pentru doar 150.000 de euro la Tianjin Jinmen Tiger.

Albanezul Albion Ademi a centrat excelent în careu. Rămas singur, Andrea Compagno a plonjat și a scuturat plasa porții adverse. Cu golul de atacant veritabil, Compagno nu i-a dat nicio șansă portarului Peng Peng.

ADVERTISEMENT
  • 700.000 de euro anual este salariul lui Andrea Compagno la Tianjin Jinmen Tiger
  • 31 decembrie 2025 este data la care expiră contractul lui Compagno în China

Mitică Dragomir i-a luat la rost pe cei de la FCSB pentru situația lui Andrea Compagno: „Trebuie să fii bolnav mintal”

Tianjin Jinmen Tiger a urcat pe locul 2 în clasamentul din China, cu 4 puncte în două meciuri. Andrea Compagno a fost titular în primele două meciuri la noua sa echipă. Atacantul italian a avut nevoie de doar două meciuri pentru a înscrie primul gol în China.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir i-a desființat pe cei de la FCSB după eșecul drastic cu Rapid, scor 0-4. „Oracolul din Bălcești” l-a criticat dur inclusiv pe Gigi Becali pentru că l-a cedat prea ușor pe Andrea Compagno în perioada de transferuri din iarnă. „Roș-albaștriii” nu au niciun atacant de careu în lot după plecarea italianului.

“Trebuie să fii bolnav mintal să-i dai drumul lui Compagno când n-ai niciun vârf de atac. A fost neglijent, poftim. Bagă-l pe Octavian Popescu să fie vârf. Îl bagi ca să îl cureţi?

ADVERTISEMENT

Ba în stânga, ba în dreapta, ba mijlocaş. Acu doi ani nu era alterat. Ei l-au alterat, cei de acolo. Dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din ţară. Pot să îl salvez. În afară de asta, dacă cineva nu-i reglează sistemul nervos lui Coman, se pierde şi ăsta.

El nu putea să judece din cauza nervilor. Asta este o meserie, dacă nu o faci cum trebuie, îţi prinzi mâinile în strung. Dar nu înţeleg asta. Am senzaţia că lui Târnovanu dacă îi dădeai buletinul în mână, nu ştia cum îl cheamă.

Nu numai el. Coman, Tavi Popescu şi fundaşii centrali. Pulbere. Ăla, Dawa, mai pleca şi în atac. Lăsa nişte goluri… şi eu dădeam gol”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

  • 20 de goluri în 55 de meciuri a marcat Andrea Compagno pentru FCSB
ADVERTISEMENT