Life

Andreea Antonescu, copleșită de durere. Vedeta suferă după pierderea părintelui: ”Inima ta a încetat să mai bată”

Andreea Antonescu, marcată de pierderea tatălui. Mesajul emoționant transmis de cântăreață la aproape 23 de ani de la deces.
17.02.2024 | 15:10
Andreea Antonescu coplesita de durere Vedeta sufera dupa pierderea parintelui Inima ta a incetat sa mai bata
Andreea Antonescu, marcată de pierderea tatălui. Mesajul emoționant transmis de cântăreață la aproape 23 de ani de la deces. Sursa foto: captură video Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, copleșită de durere. Vedeta suferă după pierderea părintelui. Inima bărbatului a încetat să mai bată în perioada în care artista avea 18 ani și se pregătea pentru susținerea examenului de Bacalaureat.

Andreea Antonescu, marcată de pierderea tatălui. Mesajul emoționant transmis de cântăreață la aproape 23 de ani de la deces

Andreea Antonescu este în continuare marcată de pierderea tatălui. Mesajul emoționant transmis de cântăreață la aproape 23 de ani de la decesul lui Gheorghe Antonescu, în urma unui stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost condus pe ultimul drum în vara lui 2001, însă nu a fost uitat niciodată de fiica sa și de cei apropiați. Frumoasa cântăreață vorbește destul de rar despre acest subiect dureros și sensibil din viața sa.

„În momentul în care inima ta a încetat să mai bată, a mea s-a schimbat pentru totdeauna!”, a scris fosta concurentă de la Survivor România pe pagina de Instagram, unde a postat o imagine alb-negru cu figura paternă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru demonstrează că dorul este uriaș pentru Andreea Antonescu, mai ales că de ceva vreme este singură și își crește cele două fete fără prea mare ajutor. Cântăreața are numai aprecieri și cuvinte de laudă pentru regretatul său tată.

Andreea Antonescu, detalii despre moartea figurii paterne

Andreea Antonescu a oferit la un moment dat câteva detalii despre moartea figurii paterne. A aflat de la mama sa că tatăl s-a stins din viață, chiar în dimineața în care se pregătea să susțină proba de matematică de la Bacalaureat.

ADVERTISEMENT

„Mă pregăteam din plin pentru matematică, chiar dacă, pentru mine, nu era foarte grea materia după ce la Galați făcusem câte 7 sau 8 ore pe săptămână și eu ajunsesem la București să fac una singură.

Și, în dimineața zilei de 2 iulie, pe la ora 05:00 mi-a sunat telefonul. Era mama, plângea… Mi-a spus: «Andreea, a murit tati». Prima oară nu am înțeles. Mama a repetat și, din acel moment, nu îmi aduc aminte prea multe.

ADVERTISEMENT

Urlam, țipam, nu știu ce am făcut”, a mărturisit Andreea Antonescu, notează stirilekanald.ro. Cântăreața a fost îndrumată de Săndel Bălan să meargă la proba de la matematică, ceea ce a și făcut în dimineața respectivă și abia apoi a plecat la Galați.

ADVERTISEMENT