Life

Andreea Antonescu, în lacrimi la botezul fiicei sale. Ce s-a întâmplat la eveniment

Andreea Antonescu, botez cu ștaif, lacrimi și invitați de seamă! Care este motivul pentru care vedeta a izbucnit în lacrimi.
26.06.2023 | 13:39
Andreea Antonescu botez. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

A fost un weekend plin de emoție pentru Andreea Antonescu. Artista și-a botezat cea de-a doua fetiță, pe Venice Victoria (6 luni), într-un eveniment la care au participat prieteni apropiați și invitați de seamă. Pe data de 19 decembrie, Andreea Antonescu a născut o fetiță, al cărei tată este jurnalistul Victor Vrînceanu. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, la scurt timp după ce artista a devenit mamă pentru a doua oară, ei au rămas însă în relații bune. În plus, ambii se ocupă de creșterea fetiței lor și se implică în egală măsură. În ceea ce privește fericitul eveniment, cei doi s-au susținut reciproc, pentru ca această zi să fie una memorabilă.

Andreea Antonescu: “Dumnezeu a fost cu mine în barcă!”

Andreea Antonescu a avut grijă ca totul să fie perfect în ziua marelui eveniment. Nu de alta, dar artista este mai perfecționistă din fire, așadar totul a fost gândit în detaliu.

ADVERTISEMENT

Alături de Andreea Antonescu au fost mama și fiica sa cea mare, Sienna, care a îmbrăcat o rochiță roz și o pereche de platforme, asortându-se astfel cu celebra artistă. Deh, așa mamă, așa fiică!

“Sunt fericită pentru că a ieșit mult mai frumos decât mă așteptăm! Mult mai bine și mai frumos decât pretențiile mele de Fecioară tipicară și perfecționistă.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu a fost cu mine în barcă și le mulțumesc tuturor pentru tot, atât familiei mele cât și prietenilor și invitaților și tuturor celor care au fost alături de noi. A ieșit perfect!”, a spus Andreea Antonescu, într-un comunicat de presă.

Andreea Antonescu, botez cu invitați de seamă

Aproape 200 de persoane au fost prezente la botezul micuței. Evenimentul a avut loc la o locație superbă aflată lângă Pădurea Snagov, pentru a celebra momentul alături de părinții Victoriei.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește invitații, era de așteptat ca artista să invite nume grele din showbiz-ul românesc. Printre aceștia s-au numărat: Adelina Pestrițu, Ilie Dumitrescu, Marius Avram, Giulia Nahmani, Dinu Gheorghe, Ion Dănciulescu, Simion și Loredana Apreutese, Dinu Gheorghe, Bogdan Bălătescu și mulți alții.

Momentele emoționante nu au lipsit. Andreea Antonescu, împreună cu colega sa de scenă Andreea Bălan au cântat și i-au încântat pe invitați cu melodii consacrate. Au cântat alături de Prestige Orchestra, spre deliciul celor prezenți la eveniment.

ADVERTISEMENT

Momentul Ursitoarelor a fost cel mai emoționant pentru proaspăta mămică. Câteva lacrimi i s-au scurt pe obraji Andreei, dar și invitații au simțit acest moment special pentru artista și fiica sa, Venice Victoria.

A urmat tortul personalizat, Pistachio Flavor, cu alb și roz, ales de Andreea Antonescu pentru evenimentul botezului, în ton cu aranjamentele florale.

Andreea Antonescu, mamă singură, dar fericită

Vedeta și fostul partener, Victor Vrînceanu nu mai formează un cuplu de la jumătatea lunii martie, atunci când Andreea Antonescu a anunțat separarea. Pe contul personal de Instagram, vedeta a declarat că ea și tatăl fiicei sale au decis să pună punct relației lor.

Se pare că motivul a fost nepotrivirea de caracter. Cântăreața a mai specificat faptul că amândoi se vor preocupa de creșterea fetiței lor în egală măsură. Cu toate acestea, Andreea Antonescu este o femeie împlinită și fericită.

„Sunt o persoană împlinită. Îmi doresc și alte lucruri de la viață și sunt convinsă că ele vor apărea în momentul în care eu voi fi pregătită pentru ele. În momentul acesta îmi lipsește o familie, atât. În rest, am tot, sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să mă mărit.

Sunt convinsă că mă iubește Dumnezeu. Lucrul acesta l-am realizat de când eram mică și făceam terapie. Mi s-a spus într-un mod atât de frumos `Andreea, Dumnezeu este cu tine în barcă`, încât din secunda aceea mi-am dat seama că nu voi mai coborî niciodată din acea barcă”, declara Andreea Antonescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT